Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CR7 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3195
FC Rebstein Perskindol-United
HOTATTACK3 Tactiek 4-3-3 ufe abe
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 46
good Schieten formidable
weak Passen average
good Verdedigen good


8e minuut.
Daar is Lăcătuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballone geeft een lange en hoge pass. Tarone heeft problemen om de bal te vangen. Tarone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Perskindol-United 0:1

12e minuut.
Tendas verovert de bal door een tackle van achteren. Tendas met een sublieme pass. Lăcătuş rent richting de bal. Tarone onderschept slim de pass. Tarone draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Ruf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruf geeft een hoge lob. Batshuayi rent richting de bal. Batshuayi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Perskindol-United 0:2

23e minuut.
Ruf probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tarone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarone met een sublieme pass. Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Perskindol-United 0:3

26e minuut.
Dreyer onderschept slim de pass. Dreyer passt de bal in één keer door. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Napp verovert de bal door een tackle van achteren. Napp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Perskindol-United 0:4

30e minuut.
Simion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruf rent richting de bal. Ruf passt de bal in één keer door. Napp is nu in balbezit. Napp draait met de bal, schiet en ... Vonhinten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Perskindol-United 0:5

45e minuut.
Payno geeft een hoge lob. Gaspoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaspoz passt de bal met de wreef. Batshuayi is nu in balbezit. Batshuayi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebstein 74%, Perskindol-United 26%.
FC Rebstein - Perskindol-United 0:5

50e minuut.
Pallas kopt de bal weg. Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi geeft een hoge lob. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Napp rent richting de bal. Napp geeft een hoge lob. Batshuayi kopt de bal weg. Tarone is nu in balbezit. Tarone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Evenepoel verovert de bal door een tackle van achteren. Evenepoel speelt de bal door. Dreyer probeert naar een medespeler te passen. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dreyer controleert de bal met de borst. Tendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyer maakt een afschuwelijke overtreding. Dreyer krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Napp bereikt de bal nog maar net als eerste. Napp speelt de bal door. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone schiet op doel. Vonhinten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Perskindol-United 0:6

71e minuut.
Doeltrap. Jordi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Praščević rent richting de bal. Ruf verovert de bal door een tackle van achteren. Ruf passt de bal in één keer door. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sutter geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballone met een snelle inworp. Napp rent richting de bal. Napp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pallas verovert de bal door een tackle van achteren. Pallas geeft de bal voor. Payno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebstein 72%, Perskindol-United 28%.
FC Rebstein - Perskindol-United 0:6