Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Potente Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 989
Potente Real Grifoni Genoani
3-5-2 Tactiek 3-4-3 Nuovo
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 38.6
matig Schieten goed
redelijk Passen matig
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Waissman probeert naar een medespeler te passen. Milivojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milivojević passt de bal zonder na te denken. Calcagni is nu in balbezit. Calcagni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Real Grifoni Genoani 0:1

3e minuut.
Livori rent richting de bal. Guerci is nu in balbezit. Bajski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajski krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Chlorek geeft een lange en hoge pass. Penha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guerci speelt de bal door. Daar is Livori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Milivojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghiselli is nu in balbezit. Calcagni onderschept slim de pass. Calcagni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saxon de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Padrón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Real Grifoni Genoani 0:2

35e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón is nu in balbezit. Calcagni is nu in balbezit. Calcagni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Real Grifoni Genoani 0:3

36e minuut.
Waissman speelt de bal door. Bajski speelt de bal door. Milivojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milivojević speelt de bal door. Neri probeert de bal aan de voet te houden. Requena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Milivojević onderschept slim de pass. Milivojević passt de bal met de wreef. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Real Grifoni Genoani 0:4

44e minuut.
Ghiselli passt de bal met de wreef. Bajski controleert de bal met de borst. Chlorek rent richting de bal. Bajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potente 50%, Real Grifoni Genoani 50%.
Potente - Real Grifoni Genoani 0:4

52e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerci verovert de bal door een tackle van achteren. Waissman is nu in balbezit. Guerci verovert de bal door een tackle van achteren. Guerci geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Penha is nu in balbezit. Penha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Calcagni de bal. Milivojević rent richting de bal. Milivojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajski probeert naar een medespeler te passen. Berán bereikt de bal nog maar net als eerste. Berán draait met de bal, schiet en ... Requena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Ghiselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiselli geeft een hoge lob. Pasko kan de bal niet met de borst controleren. Guerci rent richting de bal. Guerci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado geeft een hoge lob. Daar is Ghiselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajski is nu in balbezit. Janas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potente 39%, Real Grifoni Genoani 61%.
Potente - Real Grifoni Genoani 0:4