Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tomás Adolfo Duccó
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3093
Huracan De Parque Patricios Exeggutor
a los costados Tactiek 523
46% Balbezit 54%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 26.7
weak Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Barnett passt de bal met de wreef. Bloom speelt de bal door. Phillips rent richting de bal. Klungelig pakt Youngblood de bal. Youngblood probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bloom rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klein zal de hoekschop nemen. Barnett krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Exeggutor 0:1

31e minuut.
Amunkura rent richting de bal. Youngblood onderschept slim de pass. Youngblood met een sublieme pass. Daar is Barnett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barnett haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gilliam met een sublieme pass. Bloom rent richting de bal. Bloom probeert naar een medespeler te passen. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett draait met de bal, schiet en ... Gálvez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Wohlgemuth geeft de bal voor. Daar is Montgomery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montgomery passt de bal in één keer door. Youngblood bereikt de bal nog maar net als eerste. Youngblood geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bloom met de inworp. Youngblood kan de bal niet met de borst controleren. Gilliam is nu in balbezit. Gilliam haalt uit met een fantastische trap. Gálvez bokst de bal weg. Youngblood speelt de bal door. Barnett rent richting de bal. Barnett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Exeggutor 0:2

45e minuut.
Kisilevsky probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedingfield zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barnett rent richting de bal. Barnett draait met de bal, schiet en ... Gálvez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brueghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brueghel passt de bal zonder na te denken. Barnett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 97%, Exeggutor 3%.
Huracan De Parque Patricios - Exeggutor 0:2

46e minuut.
Euell komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bedingfield met de inworp. Youngblood rent richting de bal. Youngblood passt de bal met de wreef. Barnett rent richting de bal. Barnett draait met de bal, schiet en ... Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Kisilevsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kisilevsky probeert naar een medespeler te passen. Brueghel rent richting de bal. Barnett onderschept slim de pass. Barnett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Barnett rent richting de bal. Bloom bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloom met een sublieme pass. Barnett rent richting de bal. Barnett draait met de bal, schiet en ... Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Euell probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bloom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barnett is nu in balbezit. Barnett draait met de bal, schiet en ... Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Montgomery neemt de hoekschop. Gilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilliam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cichos geeft de bal voor. Brooke bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooke probeert naar een medespeler te passen. Lozanovski kan de bal niet met de borst controleren. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Youngblood kopt de bal weg. Daar is Barnett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisilevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Youngblood bereikt de bal nog maar net als eerste. Youngblood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teodosiu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Bloom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Youngblood bereikt de bal nog maar net als eerste. Youngblood draait met de bal, schiet en ... Euell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Brooke is nu in balbezit. Gilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilliam speelt de bal door. Bloom bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Amunkura rent richting de bal. Amunkura geeft de bal voor. Inworp. Montgomery met een snelle inworp. Gilliam geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Klungelig pakt Youngblood de bal. Youngblood passt de bal in één keer door. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Exeggutor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 83%, Exeggutor 17%.
Huracan De Parque Patricios - Exeggutor 0:3