Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: NNRAS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5113
NNRAS Soroksár SC
Kutyataktika Tactiek 4-4-2
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
49.9 gemiddelde waardering 50.7
solide Schieten goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Krištůfek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertocchi met de inworp. Bury rent richting de bal. Bury draait met de bal, schiet en ... Gujdár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Shubitidze geeft de bal voor. de Raedt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Raedt geeft een lange en hoge pass. Újváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Újváry haalt uit met een fantastische trap. Patera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Urbányi geeft een lange en hoge pass. Liaudanskis probeert de bal aan de voet te houden. Quevedo García met een sublieme pass. Marx is nu in balbezit. Marx schiet op doel. Patera bokst de bal weg.

22e minuut.
Újváry draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dumitriu de bal onder controle te krijgen. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx schiet op doel. Patera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Soroksár SC 0:1

25e minuut.
Krištůfek passt de bal in één keer door. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov passt de bal zonder na te denken. Liaudanskis is nu in balbezit. Liaudanskis schiet op doel. Gujdár bokst de bal weg.

32e minuut.
Bertocchi is nu in balbezit. Krištůfek verovert de bal door een tackle van achteren. Krištůfek probeert naar een medespeler te passen. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap. Gujdár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo passt de bal zonder na te denken. Bertocchi is nu in balbezit. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Zaharia geeft een hoge lob. Inworp. Qəzənfərov met een snelle inworp. Liaudanskis rent richting de bal. Liaudanskis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNRAS 55%, Soroksár SC 45%.
NNRAS - Soroksár SC 0:1

63e minuut.
Inworp. Czorny komt het veld opgelopen. Kasza komt het veld opgelopen. Weöres komt het veld opgelopen. Manning komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mowlik komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Ilardo met een snelle inworp. Mowlik is nu in balbezit. Quevedo García verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo García schiet op doel. Patera bokst de bal weg.

90e minuut.
Ilardo probeert naar een medespeler te passen. Manning rent richting de bal. Újváry maakt een afschuwelijke overtreding. Újváry krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNRAS 45%, Soroksár SC 55%.
NNRAS - Soroksár SC 0:1