Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lenka Karviná Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7504
Lenka Karviná FK Lynx
lenka 1 Tactiek blau
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 35.6
adequate Schieten excellent
weak Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Libák geeft een hoge lob. Pichl kan de bal niet met de borst controleren. Kozel is nu in balbezit. Herda onderschept slim de pass. Herda schiet op doel. Karban bokst de bal weg.

3e minuut.
Zuska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Míča rent richting de bal. Koksov geeft een lange en hoge pass. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Zuska rent richting de bal. Koksov onderschept slim de pass. Koksov speelt de bal door. Sandala rent richting de bal. Sandala schiet op doel. Karban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lachman trapt de bal weg van het doel. Kuchár is nu in balbezit. Kuchár geeft de bal voor. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FK Lynx 0:1

24e minuut.
Vajda rent richting de bal. Vajda passt de bal in één keer door. Tomčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldyna verovert de bal door een tackle van achteren. Faldyna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lenka Karviná - FK Lynx 1:1

25e minuut.
Klungelig pakt Adam de bal. Adam geeft een lange en hoge pass. Herda kopt de bal weg. Daar is Sandala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FK Lynx 1:2

29e minuut.
Hajdák geeft een lange en hoge pass. Herda kopt de bal weg. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FK Lynx 1:3

31e minuut.
Klungelig pakt Pichl de bal. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda geeft een hoge lob. Sandala heeft problemen om de bal te vangen. Sandala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Libák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Libák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sandala kopt de bal weg. Herda rent richting de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pichl de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Koksov kopt de bal weg. Melichar heeft problemen om de bal te vangen. Sandala rent richting de bal. Sandala draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Zuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuska geeft een hoge lob. Sochan probeert de bal aan de voet te houden. Faldyna rent richting de bal. Faldyna haalt uit met een fantastische trap. Košinár bokst de bal weg. Hajdák heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 62%, FK Lynx 38%.
Lenka Karviná - FK Lynx 1:3

47e minuut.
Zuska rent richting de bal. Adam verovert de bal door een tackle van achteren. Adam passt de bal zonder na te denken. Vajda is nu in balbezit. Vajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FK Lynx 2:3

56e minuut.
Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam geeft een lange en hoge pass. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala geeft de bal voor. Herda krijgt zijn hoofd ertegen. Karban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Herda rent richting de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FK Lynx 2:4

61e minuut.
Hajdák kopt de bal weg. Míča probeert de bal aan de voet te houden. Koksov met een sublieme pass. Herda rent richting de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FK Lynx 2:5

68e minuut.
Koksov passt de bal in één keer door. Sandala rent richting de bal. Sandala passt de bal zonder na te denken. Herda is nu in balbezit. Herda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FK Lynx 2:6

70e minuut.
Herda passt de bal in één keer door. Daar is Sandala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandala passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Herda de bal. Herda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vajda passt de bal in één keer door. Tomčin is nu in balbezit. Faldyna maakt een afschuwelijke overtreding. Faldyna krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Faldyna verovert de bal door een tackle van achteren. Faldyna passt de bal in één keer door. Vajda rent richting de bal. Vajda draait met de bal, schiet en ... Košinár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FK Lynx 3:6

79e minuut.
Klungelig pakt Simík de bal. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hajdák krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Libák passt de bal met de wreef. Sandala rent richting de bal. Sandala passt de bal in één keer door. Herda is nu in balbezit. Herda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FK Lynx 3:7

90e minuut.
Daar is Faldyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandala is nu in balbezit. Rokycan rent richting de bal. Sandala onderschept slim de pass. Sandala geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 48%, FK Lynx 52%.
Lenka Karviná - FK Lynx 3:7