Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AĞRI KOCAELİSPOR FK Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2816
AĞRI KOCAELİSPOR FK Gkhn_FB
442 Tactiek 2szn
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 59.6
very good Schieten formidable
very good Passen solid
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Cabezas probeert de bal met de borst te controleren. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Della Maggiore speelt de bal door. Daar is Breitner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breitner schiet op doel. Ionele bokst de bal weg. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis schiet op doel. Ionele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Gkhn_FB 0:1

8e minuut.
de la Cruz rent richting de bal. Breitner onderschept slim de pass. Breitner passt de bal in één keer door. Potouridis rent richting de bal. Potouridis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Merik rent richting de bal. Merik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Spediacci de bal. Werle verovert de bal door een tackle van achteren. Werle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Della Maggiore rent richting de bal. Cabezas rent richting de bal. Cabezas met een sublieme pass. Broeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Broeckx geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Spediacci speelt de bal door. Yusuf is nu in balbezit. Spediacci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yusuf raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Werle neemt zijn aanloop. Alías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Breitner passt de bal in één keer door. Manyathi is nu in balbezit. Potouridis is nu in balbezit. Amnar is nu in balbezit. Amnar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Della Maggiore speelt de bal door. Breitner rent richting de bal. Torres legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Breitner raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Breitner neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Gkhn_FB 0:2

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovsyannikov met een snelle inworp. Broeckx is nu in balbezit. Broeckx geeft een hoge lob. Breitner maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AĞRI KOCAELİSPOR FK 65%, Gkhn_FB 35%.
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Gkhn_FB 0:2

47e minuut.
Walgraeve onderschept slim de pass. Walgraeve geeft de bal voor. Della Maggiore kopt de bal weg. Klungelig pakt Breitner de bal. Breitner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Potouridis rent richting de bal. Potouridis speelt de bal door. Breitner rent richting de bal. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Breitner rent richting de bal. Della Maggiore is nu in balbezit. Della Maggiore passt de bal zonder na te denken. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitner haalt uit met een fantastische trap. Ionele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Chodyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodyniecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Torres de bal. Breitner rent richting de bal. Breitner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Broeckx met een sublieme pass. Della Maggiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Maggiore passt de bal in één keer door. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ionele met een harde bal richting middenveld. Merik met een sublieme pass. Uytterhaegen speelt de bal door. Werle rent richting de bal. Werle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Spediacci verovert de bal door een tackle van achteren. Uytterhaegen onderschept slim de pass. Uytterhaegen passt de bal zonder na te denken. Yusuf rent richting de bal. Yusuf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Potouridis heeft problemen om de bal te vangen. Potouridis passt de bal zonder na te denken. Breitner is nu in balbezit. Breitner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas speelt de bal door. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitner schiet op doel. Ionele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Daar is Uytterhaegen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas passt de bal met de wreef. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis schiet op doel. Ionele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Gkhn_FB 0:3

79e minuut.
Broeckx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Breitner is nu in balbezit. Torres begaat een overtreding. Breitner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Broeckx zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Turewicz de bal. Potouridis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Gkhn_FB 0:4

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amnar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis onderschept slim de pass. Potouridis geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Ionele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Broeckx is nu in balbezit. Broeckx geeft een hoge lob. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitner verovert de bal door een tackle van achteren. Breitner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AĞRI KOCAELİSPOR FK 60%, Gkhn_FB 40%.
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Gkhn_FB 0:4