Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Burgas Airport
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3211
samoletite sarafovo PRAUJDA
4e3i2e1o Tactiek Преса 4
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
28.8 gemiddelde waardering 42
poor Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen good


4e minuut.
Tilea geeft een hoge lob. Daar is Ognyanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Ognyanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Evgeniev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erzin komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Mihalev met een snelle inworp. Kaloshev is nu in balbezit. Kaloshev passt de bal zonder na te denken. Ognyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognyanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - PRAUJDA 0:1

19e minuut.
Martinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaloshev onderschept slim de pass. Kaloshev passt de bal zonder na te denken. Ognyanov is nu in balbezit. Ognyanov haalt uit met een fantastische trap. Venkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Karakushev is nu in balbezit. Chenev onderschept slim de pass. Chenev geeft een lange en hoge pass. Ognyanov is nu in balbezit. Ognyanov haalt uit met een fantastische trap. Venkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kaloshev rent richting de bal. Kaloshev passt de bal met de wreef. Algarra rent richting de bal. Algarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - PRAUJDA 0:2

29e minuut.
Noev passt de bal zonder na te denken. Marino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihalev. Mihalev krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Mihalev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaloshev rent richting de bal. Marino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marino krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Chenev is nu in balbezit. Chenev passt de bal in één keer door. Barekov heeft problemen om de bal te vangen. Algarra onderschept slim de pass. Algarra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kaloshev geeft de bal voor. Ognyanov kan de bal niet met de borst controleren. Minovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Ognyanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samoletite sarafovo 63%, PRAUJDA 37%.
samoletite sarafovo - PRAUJDA 0:2

46e minuut.
Mushev komt het veld opgelopen. Radoslavov komt het veld opgelopen. Evtimov komt het veld opgelopen. Yaakov komt het veld opgelopen. Urumov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Chenev rent richting de bal. Chenev geeft een hoge lob. Noev rent richting de bal. Mushev verovert de bal door een tackle van achteren. Mushev passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Marino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalev verovert de bal door een tackle van achteren. Kaloshev rent richting de bal. Kaloshev geeft de bal voor. Mushev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Karakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzin rent richting de bal. Luciani onderschept slim de pass. Karakushev is nu in balbezit. Karakushev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kaloshev probeert naar een medespeler te passen. Chenev rent richting de bal. Chenev passt de bal met de wreef. Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakov schiet op doel. Venkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parvanov komt het veld opgelopen. Gałuszko met een snelle inworp. Mihalev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marino. Marino krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Klungelig pakt Mihalev de bal. Kaloshev rent richting de bal. Kaloshev geeft de bal voor. Mushev geeft de bal voor. Yaakov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

68e minuut.
Luciani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiholov met de inworp. Karakushev rent richting de bal. Karakushev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mihalev is nu in balbezit. Kaloshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaloshev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yaakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaakov draait met de bal, schiet en ... Venkov bokst de bal weg. Yaakov is nu in balbezit. Yaakov schiet op doel. Venkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - PRAUJDA 0:3

73e minuut.
Pogorelov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Luciani is nu in balbezit. Luciani geeft de bal voor. Mushev kopt de bal weg. Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - PRAUJDA 0:4

77e minuut.
Minovski geeft een lange en hoge pass. Chenev kopt de bal weg. Mushev is nu in balbezit. Mushev haalt uit met een fantastische trap. Pogorelov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - PRAUJDA 0:5

85e minuut.
Mushev verovert de bal door een tackle van achteren. Mushev probeert naar een medespeler te passen. Yaakov is nu in balbezit. Yaakov draait met de bal, schiet en ... Pogorelov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - PRAUJDA 0:6

88e minuut.
Kaloshev passt de bal in één keer door. Mihalev rent richting de bal. Martinov onderschept slim de pass. Kaloshev onderschept slim de pass. Kaloshev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Chenev is nu in balbezit. Chenev probeert naar een medespeler te passen. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev schiet op doel. Pogorelov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - PRAUJDA 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samoletite sarafovo 71%, PRAUJDA 29%.
samoletite sarafovo - PRAUJDA 0:7