Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Grbavica
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8843
F..C..ŽELJEZNICAR teamgeist
jurisssss Tactiek but2
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen solid


9e minuut.
Somersalo geeft een hoge lob. Wadoń met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kunia de bal onder controle te krijgen. Kunia geeft een lange en hoge pass. Dengsøe probeert de bal aan de voet te houden. Dideriksen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Smidsgaard probeert naar een medespeler te passen. Chorchilo speelt de bal door. Ratajczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Prokop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - teamgeist 0:1

12e minuut.
Yeşiltaş is nu in balbezit. Yeşiltaş met een sublieme pass. Chorchilo met een sublieme pass. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz geeft de bal voor. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - teamgeist 0:2

16e minuut.
Wadoń geeft een lange en hoge pass. Chorchilo met een sublieme pass. Czępiński met een sublieme pass. Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Prokop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Kunia de bal onder controle te krijgen. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prokop trapt de bal weg van het doel. Kragh-Jacobsen kopt de bal weg. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Klungelig pakt Cabral de bal. Somersalo met een sublieme pass. Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ... Prokop probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Smidsgaard passt de bal in één keer door. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk passt de bal met de wreef. Daar is Smidsgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smidsgaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - teamgeist 0:3

31e minuut.
Chorchilo speelt de bal door. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... van Kraaij probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ratajczyk passt de bal in één keer door. Chorchilo rent richting de bal. Chorchilo passt de bal zonder na te denken. Smidsgaard is nu in balbezit. Smidsgaard haalt uit met een fantastische trap. Prokop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pepić rent richting de bal. Ratajczyk onderschept slim de pass. Smidsgaard is nu in balbezit. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Smidsgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Smidsgaard speelt de bal door. Chorchilo met een sublieme pass. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel. Prokop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Yeşiltaş de bal onder controle te krijgen. Chorchilo rent richting de bal. Chorchilo speelt de bal door. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Prokop trapt de bal weg van het doel. Marcisz kan de bal niet met de borst controleren. Marcisz speelt de bal door. Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard schiet op doel. Prokop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F..C..ŽELJEZNICAR 63%, teamgeist 37%.
F..C..ŽELJEZNICAR - teamgeist 0:3

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czępiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chorchilo probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Prokop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
van Kraaij heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Kraaij raakt geblesseerd tijdens het duel. Modan komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kliś is nu in balbezit. Modan onderschept slim de pass. Modan met een sublieme pass. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prokop met een harde bal richting middenveld. Yeşiltaş kopt de bal weg. Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliś geeft de bal voor. Dideriksen bokst de bal weg.

62e minuut.
Chorchilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorchilo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ratajczyk de bal. Chorchilo is nu in balbezit. Chorchilo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Dideriksen met een harde bal richting middenveld. Smidsgaard kopt de bal weg. van Kraaij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk onderschept slim de pass. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Chorchilo rent richting de bal. Chorchilo passt de bal zonder na te denken. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk schiet op doel. Prokop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - teamgeist 0:4

76e minuut.
Kragh-Jacobsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcisz geeft de bal voor. Smidsgaard heeft problemen om de bal te vangen. Smidsgaard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Inworp. Modan met een snelle inworp. Chorchilo rent richting de bal. Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard schiet op doel. Prokop bokst de bal weg.

81e minuut.
Pepić rent richting de bal. Pepić geeft een hoge lob. Somersalo geeft de bal voor. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F..C..ŽELJEZNICAR 57%, teamgeist 43%.
F..C..ŽELJEZNICAR - teamgeist 0:4