Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Međedi94 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5343
Međedi94 FC Magic Warriors
352 Tactiek Wing x2
62% Balbezit 38%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.6 gemiddelde waardering 40.7
solid Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen average


5e minuut.
Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby speelt de bal door. Šabaredžović is nu in balbezit. Šabaredžović schiet op doel. Dunđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - FC Magic Warriors 0:1

8e minuut.
Jevtović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Džidić rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jevtović neemt de hoekschop. Džidić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bitić rent richting de bal. Bitić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Janduda de bal. Janduda geeft een lange en hoge pass. Zelinčević maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Janduda geeft de bal voor. Răduţă kopt de bal weg. Petović met een sublieme pass. Klungelig pakt Džidić de bal. Džidić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jevtović heeft problemen om de bal te vangen. Jevtović speelt de bal door. Džidić is nu in balbezit. Džidić schiet op doel. Atajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Ziegler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janduda is nu in balbezit. Janduda geeft een hoge lob. Jevtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtović geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Šabaredžović is nu in balbezit. Prošel bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabaredžović onderschept slim de pass. Konak is nu in balbezit. Konak haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Polényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šabaredžović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabaredžović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - FC Magic Warriors 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 33%, FC Magic Warriors 67%.
Međedi94 - FC Magic Warriors 0:2

54e minuut.
Jevtović verovert de bal door een tackle van achteren. Jevtović speelt de bal door. Džidić is nu in balbezit. Džidić haalt uit met een fantastische trap. Atajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - FC Magic Warriors 1:2

67e minuut.
Gorzelak kopt de bal weg. Ziegler geeft een hoge lob. Džidić is nu in balbezit. Džidić haalt uit met een fantastische trap. Atajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Međedi94 - FC Magic Warriors 2:2

68e minuut.
Zelinčević passt de bal zonder na te denken. Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. Janduda passt de bal zonder na te denken. Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić draait met de bal, schiet en ... Atajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Konak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Konak verovert de bal door een tackle van achteren. Konak geeft een hoge lob. Dunđerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Janduda rent richting de bal. Janduda passt de bal in één keer door. Bitić speelt de bal door. Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Mogollón rent richting de bal. Zelinčević onderschept slim de pass. Zelinčević probeert naar een medespeler te passen. Janduda speelt de bal door. Bitić geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Atajić speelt de bal door. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović met een sublieme pass. Jevtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtović geeft een lange en hoge pass. Atajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 38%, FC Magic Warriors 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Međedi94 - FC Magic Warriors 2:2