Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:36
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: F.O.A.D KOLNO Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10082
Legion KOLNO Lech Poznań Kolejorz
anathema Tactiek nowa
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 55.5
outstanding Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemercioğlu probeert naar een medespeler te passen. Bódi rent richting de bal. Bódi haalt uit met een fantastische trap. Lledó Llano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - Lech Poznań Kolejorz 1:0

8e minuut.
Bairon heeft problemen om de bal te vangen. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bairon onderschept slim de pass. Bódi rent richting de bal. Bódi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Längst de bal. Längst met een sublieme pass. Leszek rent richting de bal. Leszek geeft de bal voor. Bódi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

13e minuut.
Schivo rent richting de bal. Luts onderschept slim de pass. Luts passt de bal in één keer door. Gallen geeft een lange en hoge pass. Bódi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pyrka is nu in balbezit. Pyrka met een sublieme pass. Broili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi onderschept slim de pass. Bódi schiet op doel. Lledó Llano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Längst met de inworp. Pauri rent richting de bal. Pauri geeft een hoge lob. Bódi is nu in balbezit. Bódi haalt uit met een fantastische trap. Lledó Llano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Längst met een snelle inworp. Pauri rent richting de bal. Pauri geeft een lange en hoge pass. Bódi springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Grzegórzecki geeft een lange en hoge pass. Bairon heeft problemen om de bal te vangen. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri is nu in balbezit. Pauri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - Lech Poznań Kolejorz 2:0

40e minuut.
Givet geeft een hoge lob. Längst kopt de bal weg. Leszek probeert naar een medespeler te passen. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - Lech Poznań Kolejorz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion KOLNO 32%, Lech Poznań Kolejorz 68%.
Legion KOLNO - Lech Poznań Kolejorz 3:0

46e minuut.
Vajda probeert naar een medespeler te passen. Bairon heeft problemen om de bal te vangen. Pauri met een sublieme pass. Bódi rent richting de bal. Bódi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonino komt het veld opgelopen. Picciariello komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gallen met een sublieme pass. Pyrka is nu in balbezit. Pyrka passt de bal in één keer door. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bonino kopt de bal weg. Leszek heeft problemen om de bal te vangen. Leszek met een sublieme pass. Pauri rent richting de bal. Pauri haalt uit met een fantastische trap. Lledó Llano bokst de bal weg.

66e minuut.
Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemercioğlu geeft de bal voor. Picciariello rent richting de bal. Picciariello schiet op doel. Lledó Llano bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Pauri is nu in balbezit. Pauri draait met de bal, schiet en ... Lledó Llano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Picciariello rent richting de bal. Buhain maakt een afschuwelijke overtreding. Buhain krijgt een gele kaart. Picciariello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kemercioğlu met een snel genomen vrije trap. Pauri rent richting de bal. Pauri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - Lech Poznań Kolejorz 4:0

70e minuut.
Janczewski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Buhain bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemercioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kemercioğlu passt de bal in één keer door. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Pauri de bal onder controle te krijgen. Gallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schivo maakt een afschuwelijke overtreding. Schivo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kemercioğlu met een sublieme pass. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka passt de bal in één keer door. Pauri is nu in balbezit. Pauri schiet op doel. Lledó Llano bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Jara probeert naar een medespeler te passen. Pyrka kopt de bal weg. Givet rent richting de bal. Picciariello verovert de bal door een tackle van achteren. Picciariello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Picciariello is nu in balbezit. Broili legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Picciariello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Picciariello kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Lledó Llano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - Lech Poznań Kolejorz 5:0

87e minuut.
Balaban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemercioğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schivo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Schivo kan niet meer verder spelen. Bęś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion KOLNO 31%, Lech Poznań Kolejorz 69%.
Legion KOLNO - Lech Poznań Kolejorz 5:0