Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Karcag Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3153
FC Karcag tilamas sc
www Tactiek Kl
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten very good
excellent Passen very good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Tuhkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario verovert de bal door een tackle van achteren. Bellisario geeft de bal voor. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - tilamas sc 0:1

12e minuut.
Daar is Sculli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stauf is nu in balbezit. Sculli verovert de bal door een tackle van achteren. Sculli haalt uit met een fantastische trap. Vadeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - tilamas sc 0:2

13e minuut.
Bogaerts passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Popovici de bal. Popovici speelt de bal door. Colmán rent richting de bal. Colmán haalt uit met een fantastische trap. Ragaman bokst de bal weg. Sənani rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chańko zal de hoekschop nemen. Colmán springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zimonjić probeert naar een medespeler te passen. Arango García met een sublieme pass. Sculli rent richting de bal. Sculli schiet op doel. Vadeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - tilamas sc 0:3

21e minuut.
Maziarka met een sublieme pass. Colmán rent richting de bal. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka schiet op doel. van Reenen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Colmán is nu in balbezit. van Reenen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colmán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colmán met een snel genomen vrije trap. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bellisario is nu in balbezit. Bellisario schiet op doel. Stauf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vojković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vadeş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sculli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - tilamas sc 0:4

39e minuut.
Bogaerts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković speelt de bal door. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zimonjić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellisario rent richting de bal. Bellisario passt de bal met de wreef. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 55%, tilamas sc 45%.
FC Karcag - tilamas sc 0:4

52e minuut.
Biaram verovert de bal door een tackle van achteren. Biaram passt de bal met de wreef. Stauf rent richting de bal. Sculli onderschept slim de pass. Sculli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram geeft een lange en hoge pass. Zimonjić geeft een lange en hoge pass. Sculli krijgt zijn hoofd ertegen. Vadeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - tilamas sc 0:5

55e minuut.
Certinho komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Catolino is nu in balbezit. Catolino passt de bal met de wreef. Maziarka met een sublieme pass. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Złotorowicz komt het veld opgelopen. Cervantes komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Yeniyemiş komt het veld opgelopen.

67e minuut.
van Reenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Bogaerts met een sublieme pass. Maziarka rent richting de bal. Maziarka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cervantes passt de bal met de wreef. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz passt de bal in één keer door. Daar is Maziarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maziarka schiet op doel. Ragaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Biaram rent richting de bal. Złotorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel. Ragaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Maziarka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Reenen. van Reenen krijgt een gele kaart. Maziarka raakt geblesseerd tijdens het duel. Certinho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Colmán maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Złotorowicz met een sublieme pass. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sənani verovert de bal door een tackle van achteren. Maziarka onderschept slim de pass. Maziarka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Certinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Certinho geeft een lange en hoge pass. Colmán is nu in balbezit. Colmán haalt uit met een fantastische trap. Ragaman bokst de bal weg. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Bogaerts met een snelle inworp. Cervantes speelt de bal door. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz passt de bal in één keer door. Colmán rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Certinho zal de hoekschop nemen. Colmán springt en kopt de bal. Ragaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - tilamas sc 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 44%, tilamas sc 56%.
FC Karcag - tilamas sc 1:5