Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: DZABZA stars Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5416
DZABZA Satani Brno Corsaires
TUTTI2 Tactiek CorsoLux
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 36.8
goed Schieten matig
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Schiltz is nu in balbezit. Schiltz geeft een hoge lob. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell verovert de bal door een tackle van achteren. Knell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pozowski probeert naar een medespeler te passen. Pinglo is nu in balbezit. Pinglo passt de bal in één keer door. Harlem heeft problemen om de bal te vangen. Harlem schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gastineau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Fredes passt de bal zonder na te denken. Czarnota is nu in balbezit. Streff begaat een overtreding. Streff krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Joachim verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrerio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Streff verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Mores is nu in balbezit. Bauler is nu in balbezit. Pinglo verovert de bal door een tackle van achteren. Pinglo geeft de bal voor. Harlem krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinglo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymkowiak speelt de bal door. Ferrerio heeft problemen om de bal te vangen. Streff met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DZABZA Satani Brno 24%, Corsaires 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DZABZA Satani Brno - Corsaires 0:0

61e minuut.
Szymkowiak passt de bal in één keer door. Pinglo rent richting de bal. Pinglo passt de bal in één keer door. Harlem is nu in balbezit. Harlem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Mores geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinglo met de inworp. Harlem is nu in balbezit. Harlem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Harlem rent richting de bal. Bauler verovert de bal door een tackle van achteren. Bauler geeft een hoge lob. Szymkowiak rent richting de bal. Szymkowiak geeft de bal voor. Gastineau bokst de bal weg.

79e minuut.
Mores geeft de bal voor. Szymkowiak kopt de bal weg. Duchene heeft problemen om de bal te vangen. Czarnota verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Paipa speelt de bal door. Harlem rent richting de bal. Czarnota is nu in balbezit. Czarnota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - Corsaires 1:0

85e minuut.
Owczarski met de inworp. Pinglo speelt de bal door. Daar is Duchene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harlem rent richting de bal. Harlem draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bauler is nu in balbezit. Pinglo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bauler. Bauler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DZABZA Satani Brno 16%, Corsaires 84%.
DZABZA Satani Brno - Corsaires 1:0