Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Peppers Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3981
Peppers OFK Veľké Kostoľany
bazal-bra Tactiek 4-3-3 (DIAMANT)
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 52.9
average Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen solid


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šlambora met de inworp. Pigłowski is nu in balbezit. Bottan verovert de bal door een tackle van achteren. Bottan draait met de bal, schiet en ... Kňazovčík bokst de bal weg.

9e minuut.
Šahbegović onderschept slim de pass. Šahbegović passt de bal zonder na te denken. Lang rent richting de bal. Bottan verovert de bal door een tackle van achteren. Bottan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tănăsoaica verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tropiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bottan krijgt zijn hoofd ertegen. Kňazovčík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:1

16e minuut.
Šlambora geeft een hoge lob. Šahbegović kopt de bal weg. Bottan is nu in balbezit. Bottan draait met de bal, schiet en ... Kňazovčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:2

19e minuut.
Bottan verovert de bal door een tackle van achteren. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica passt de bal zonder na te denken. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:3

22e minuut.
Pigłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica verovert de bal door een tackle van achteren. Handrlica passt de bal met de wreef. Daar is Šahbegović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šahbegović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:4

25e minuut.
Šlambora rent richting de bal. Šlambora passt de bal zonder na te denken. Bottan rent richting de bal. Bottan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Šlambora met een snelle inworp. Peixeiro probeert naar een medespeler te passen. Šlambora is nu in balbezit. Šlambora geeft een hoge lob. Tropiak kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kalinowski is nu in balbezit. Handrlica verovert de bal door een tackle van achteren. Handrlica probeert naar een medespeler te passen. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović schiet op doel. Kňazovčík bokst de bal weg.

39e minuut.
Tropiak met een snelle inworp. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović passt de bal met de wreef. Bottan rent richting de bal. Bottan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobili passt de bal met de wreef. Bottan rent richting de bal. Bottan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lang onderschept slim de pass. Handrlica onderschept slim de pass. Handrlica passt de bal met de wreef. Bottan heeft problemen om de bal te vangen. Bottan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 74%, OFK Veľké Kostoľany 26%.
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:4

46e minuut.
Knát komt het veld opgelopen. Eg komt het veld opgelopen. Gilanlıoğlu komt het veld opgelopen. Orvek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Šlambora geeft een lange en hoge pass. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović verovert de bal door een tackle van achteren. Bottan rent richting de bal. Bottan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kňazovčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Peixeiro met een sublieme pass. Daar is Šlambora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šlambora probeert naar een medespeler te passen. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bottan is nu in balbezit. Šlambora bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora passt de bal met de wreef. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. Kňazovčík bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Handrlica passt de bal met de wreef. Šahbegović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nobili. Nobili krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Tropiak met een sublieme pass. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović passt de bal zonder na te denken. Bottan is nu in balbezit. Bottan draait met de bal, schiet en ... Kňazovčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Tropiak met de inworp. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović passt de bal met de wreef. Bottan rent richting de bal. Bottan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:5

78e minuut.
Morong is nu in balbezit. Bottan rent richting de bal. Gilanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan verovert de bal door een tackle van achteren. Bottan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tănăsoaica passt de bal met de wreef. Handrlica rent richting de bal. Handrlica passt de bal in één keer door. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lang kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Nobili rent richting de bal. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nobili. Bottan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šlambora wilt de vrije trap nemen. Kňazovčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 71%, OFK Veľké Kostoľany 29%.
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:6