Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ThuNdeRa
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 9409
ThunderCats TOP GUN
L2 Tactiek stratis2.1
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 46.3
very good Schieten adequate
excellent Passen solid
formidable Verdedigen good


6e minuut.
Marini onderschept slim de pass. Fortsatos rent richting de bal. Hunyadi onderschept slim de pass. Hunyadi geeft een lange en hoge pass. Mackenzie krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - TOP GUN 1:0

10e minuut.
Pieszek probeert naar een medespeler te passen. Dimák is nu in balbezit. Dimák passt de bal in één keer door. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Crapa is nu in balbezit. Dimák geeft de bal voor. Mazgaj kopt de bal weg. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie draait met de bal, schiet en ... Damianakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Maler kopt de bal weg. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu geeft de bal voor. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi haalt uit met een fantastische trap. Damianakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mazgaj rent richting de bal. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap. Damianakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - TOP GUN 2:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lyras met een snelle inworp. Maler rent richting de bal. Maler geeft een hoge lob. Daar is Parlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lamela is nu in balbezit. Lamela passt de bal zonder na te denken. Mackenzie is nu in balbezit. Mazgaj rent richting de bal. Mazgaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mouzourakis probeert naar een medespeler te passen. Hunyadi speelt de bal door. Crapa verovert de bal door een tackle van achteren. Mazgaj heeft problemen om de bal te vangen. Mazgaj draait met de bal, schiet en ... Damianakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bithikotsis geeft een hoge lob. Mackenzie kopt de bal weg. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi haalt uit met een fantastische trap. Damianakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - TOP GUN 3:0

34e minuut.
Barlocco speelt de bal door. Mackenzie kopt de bal weg. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap. Damianakos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - TOP GUN 4:0

35e minuut.
Marini rent richting de bal. Mazgaj verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj schiet op doel. Damianakos bokst de bal weg.

36e minuut.
Dimák passt de bal met de wreef. Daar is Crapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimák probeert naar een medespeler te passen. Mazgaj rent richting de bal. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap. Damianakos bokst de bal weg.

40e minuut.
Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj passt de bal zonder na te denken. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie schiet op doel. Damianakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - TOP GUN 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 37%, TOP GUN 63%.
ThunderCats - TOP GUN 5:0

46e minuut.
Kokorogiannis komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hunyadi heeft problemen om de bal te vangen. Hunyadi geeft een lange en hoge pass. Kokorogiannis rent richting de bal. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie draait met de bal, schiet en ... Damianakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Daar is Dimák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimák passt de bal zonder na te denken. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis schiet op doel. Damianakos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - TOP GUN 6:0

56e minuut.
Kokorogiannis kopt de bal weg. Ilionescu is nu in balbezit. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fortsatos rent richting de bal. Hunyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - TOP GUN 7:0

61e minuut.
Hunyadi heeft problemen om de bal te vangen. Hunyadi draait met de bal, schiet en ... Mackenzie geeft een lange en hoge pass. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Maler passt de bal met de wreef. Aliti heeft problemen om de bal te vangen. Lamela speelt de bal door. Hunyadi heeft problemen om de bal te vangen. Hunyadi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Damianakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. Fortsatos speelt de bal door. Mutlow geeft een hoge lob. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Andralas heeft problemen om de bal te vangen. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák passt de bal in één keer door. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela geeft een hoge lob. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi geeft een lange en hoge pass. Mackenzie maakt een snoekduik en kopt de bal. Damianakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - TOP GUN 8:0

72e minuut.
Dounias komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Damianakos niet meer kan verder spelen. Gemelos komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dimák geeft de bal voor. Hunyadi heeft problemen om de bal te vangen. Hunyadi met een sublieme pass. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. Gemelos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 23%, TOP GUN 77%.
ThunderCats - TOP GUN 8:0