Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 13:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC LH SaiGon Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8391
FC LH SaiGon Navua
3-2-3-2 Tactiek 433W
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 45.4
adequate Schieten good
average Passen solid
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Woodgate speelt de bal door. Przybył rent richting de bal. Przybył passt de bal met de wreef. Sheringham is nu in balbezit. Sheringham haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anh Hưng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Linetty is nu in balbezit. Linetty geeft een hoge lob. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap. Thành Vinh probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Woodgate passt de bal in één keer door. Przybył is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khắc Tuấn. Khắc Tuấn krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Thévenin trapt de bal weg van het doel. Linetty is nu in balbezit. Linetty probeert naar een medespeler te passen. Przybył is nu in balbezit. Przybył draait met de bal, schiet en ... Anh Hưng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Gavrilescu met een sublieme pass. Przybył is nu in balbezit. Sheringham is nu in balbezit. Sheringham schiet op doel. Anh Hưng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - Navua 0:1

38e minuut.
Thanh Việt passt de bal in één keer door. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh passt de bal met de wreef. Nhật Quang rent richting de bal. Nhật Quang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LH SaiGon 54%, Navua 46%.
FC LH SaiGon - Navua 0:1

46e minuut.
Campbell komt het veld opgelopen. Higgins komt het veld opgelopen. Joyce komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Linetty probeert de bal aan de voet te houden. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly geeft de bal voor. Campbell is nu in balbezit. Campbell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Woodgate onderschept slim de pass. Linetty is nu in balbezit. Linetty passt de bal in één keer door. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Barton passt de bal zonder na te denken. Bá Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell begaat een overtreding. Campbell krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Thanh Việt rent richting de bal. Thanh Việt geeft de bal voor. Durbin heeft problemen om de bal te vangen. Nhật Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Quang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Đình Lân onderschept slim de pass. Đình Lân passt de bal in één keer door. Bá Long rent richting de bal. Bá Long geeft een hoge lob. Thévenin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Đình Lân rent richting de bal. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Linetty is nu in balbezit. Linetty geeft een hoge lob. Higgins springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - Navua 0:2

85e minuut.
Donnelly onderschept slim de pass. Donnelly met een sublieme pass. Higgins is nu in balbezit. Campbell rent richting de bal. Campbell geeft een lange en hoge pass. Anh Hưng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LH SaiGon 55%, Navua 45%.
FC LH SaiGon - Navua 0:2