Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Escola Warszawa Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10359
Escola Warszawa fcinter1908
523l Tactiek ferii433
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 45.3
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Heffels passt de bal met de wreef. Əmirquliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirquliyev passt de bal zonder na te denken. Stoch is nu in balbezit. Stoch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Żelazko passt de bal in één keer door. Cerber geeft de bal voor. Buehler kopt de bal weg. Butnăreanu rent richting de bal. Butnăreanu schiet op doel. Bujnowski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Butnăreanu kopt de bal weg. Buehler rent richting de bal. Buehler passt de bal zonder na te denken. Sorriso is nu in balbezit. Sorriso haalt uit met een fantastische trap. Bujnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sorriso rent richting de bal. Sorriso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - fcinter1908 1:0

25e minuut.
Cerber met een snelle inworp. Stoch is nu in balbezit. Żelazko onderschept slim de pass. Żelazko geeft de bal voor. Butnăreanu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Butnăreanu kopt de bal weg. Daar is Guglielmetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buehler rent richting de bal. Buehler draait met de bal, schiet en ... Bujnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - fcinter1908 2:0

27e minuut.
Rejski rent richting de bal. Rejski geeft een lange en hoge pass. Sorriso is nu in balbezit. Sorriso geeft een lange en hoge pass. Butnăreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Buehler kopt de bal weg. Sorriso rent richting de bal. Met opzet legt Baumann zijn tegenspeler op de grond. Baumann krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Żelazko heeft problemen om de bal te vangen. Żelazko geeft de bal voor. Sorriso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorriso haalt uit met een fantastische trap. Bujnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - fcinter1908 3:0

41e minuut.
Baumann met de inworp. Cerber geeft een lange en hoge pass. Butnăreanu rent richting de bal. Butnăreanu haalt uit met een fantastische trap. Bujnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - fcinter1908 4:0

41e minuut.
Michelagnoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorriso is nu in balbezit. Sorriso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Sorriso heeft problemen om de bal te vangen. Sorriso passt de bal met de wreef. Buehler rent richting de bal. Buehler draait met de bal, schiet en ... Bujnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escola Warszawa 33%, fcinter1908 67%.
Escola Warszawa - fcinter1908 4:0

46e minuut.
Pawenta geeft de bal voor. Roops probeert naar een medespeler te passen. Sorriso is nu in balbezit. Sorriso haalt uit met een fantastische trap. Bujnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - fcinter1908 5:0

50e minuut.
Daar is Buehler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roops bereikt de bal nog maar net als eerste. Roops geeft een hoge lob. Stoch rent richting de bal. Stoch draait met de bal, schiet en ... Siemieniuk bokst de bal weg.

59e minuut.
Guglielmetti geeft de bal voor. Żelazko speelt de bal door. Butnăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Butnăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - fcinter1908 6:0

60e minuut.
Himitliiski komt het veld opgelopen. Drapała komt het veld opgelopen. MacMartin komt het veld opgelopen. Sánchez Parrilla komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Michelagnoli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Brault neemt vlug de vrije trap. Butnăreanu kopt de bal weg. Sorriso rent richting de bal. Sorriso schiet op doel. MacMartin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - fcinter1908 7:0

67e minuut.
Pawenta probeert naar een medespeler te passen. Sorriso bereikt de bal nog maar net als eerste. Buehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Buehler draait met de bal, schiet en ... MacMartin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cerber onderschept slim de pass. Cerber geeft een lange en hoge pass. Buehler kopt de bal weg. Sorriso rent richting de bal. Sorriso schiet op doel. MacMartin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Chinetti onderschept slim de pass. Chinetti geeft de bal voor. Daar is Himitliiski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerber speelt de bal door. Sorriso heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Żelazko passt de bal in één keer door. Butnăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butnăreanu probeert naar een medespeler te passen. Buehler rent richting de bal. Buehler schiet op doel. MacMartin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żelazko neemt de hoekschop. Butnăreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - fcinter1908 8:0

86e minuut.
Himitliiski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerber met een snelle inworp. Sorriso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorriso geeft een hoge lob. MacMartin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buehler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - fcinter1908 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escola Warszawa 41%, fcinter1908 59%.
Escola Warszawa - fcinter1908 9:0