Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Şavşat FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5345
Şavşat FC Beşiktaş JK...
4-1-3-2 Tactiek HerTürlü
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
40.5 gemiddelde waardering 62.1
redelijk Schieten wonderbaarlijk
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Laboga probeert naar een medespeler te passen. Neag kan de bal niet met de borst controleren. Neag speelt de bal door. Mycek rent richting de bal. Mycek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özbalcı met een sublieme pass. Neag geeft een hoge lob. Ursache krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Choquere rent richting de bal. Choquere geeft de bal voor. Erdemli probeert de bal aan de voet te houden. Ursache is nu in balbezit. Ursache haalt uit met een fantastische trap. Zelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mycek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mycek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - Beşiktaş JK... 0:1

8e minuut.
Terekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terekowski geeft de bal voor. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - Beşiktaş JK... 0:2

9e minuut.
Ohly onderschept slim de pass. Zárate onderschept slim de pass. Zárate speelt de bal door. Ursache rent richting de bal. Ursache draait met de bal, schiet en ... Zelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terekowski met een snelle inworp. Klungelig pakt Zárate de bal. Zárate geeft de bal voor. Mycek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Zárate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polanía komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Polanía is nu in balbezit. Polanía passt de bal met de wreef. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag haalt uit met een fantastische trap. Zelek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - Beşiktaş JK... 0:3

28e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag geeft een lange en hoge pass. Mycek is nu in balbezit. Mycek draait met de bal, schiet en ... Zelek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - Beşiktaş JK... 0:4

30e minuut.
Terekowski geeft een hoge lob. Fijarczyk is nu in balbezit. Neag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neag krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Polanía geeft een lange en hoge pass. Chardavellas kopt de bal weg. Seyirten heeft problemen om de bal te vangen. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mycek passt de bal zonder na te denken. Ursache heeft problemen om de bal te vangen. Mycek rent richting de bal. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Polanía rent richting de bal. Seyirten is nu in balbezit. Seyirten geeft de bal voor. Ursache is nu in balbezit. Ursache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ursache rent richting de bal. Ursache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ohly bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohly passt de bal in één keer door. Chardavellas probeert naar een medespeler te passen. Ata rent richting de bal. Ata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Erdemli geeft een lange en hoge pass. Ślużyński is nu in balbezit. Ślużyński passt de bal zonder na te denken. Ursache rent richting de bal. Ursache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şavşat FC 65%, Beşiktaş JK... 35%.
Şavşat FC - Beşiktaş JK... 0:4

49e minuut.
Ohly geeft de bal voor. Neag is nu in balbezit. Neag probeert naar een medespeler te passen. Mycek is nu in balbezit. Mycek schiet op doel. Zelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Laboga passt de bal met de wreef. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag speelt de bal door. Klungelig pakt Mycek de bal. Mycek haalt uit met een fantastische trap. Zelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag passt de bal zonder na te denken. Mycek rent richting de bal. Mycek haalt uit met een fantastische trap. Zelek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - Beşiktaş JK... 0:5

70e minuut.
Ślużyński geeft een hoge lob. Özbalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek verovert de bal door een tackle van achteren. Mycek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - Beşiktaş JK... 0:6

76e minuut.
Ursache probeert de bal met de borst te controleren. Polanía is nu in balbezit. Choquere is nu in balbezit. Ursache verovert de bal door een tackle van achteren. Ursache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ursache rent richting de bal. Ursache draait met de bal, schiet en ... Zelek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - Beşiktaş JK... 0:7

78e minuut.
Laboga passt de bal in één keer door. Ursache is nu in balbezit. Klungelig pakt Ursache de bal. Ursache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - Beşiktaş JK... 0:8

83e minuut.
Polanía passt de bal zonder na te denken. Erdemli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek haalt uit met een fantastische trap. Zelek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - Beşiktaş JK... 0:9

86e minuut.
Neag passt de bal met de wreef. Polanía is nu in balbezit. Polanía passt de bal zonder na te denken. Neag rent richting de bal. Neag schiet op doel. Zelek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ursache is nu in balbezit. Choquere verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şavşat FC 54%, Beşiktaş JK... 46%.
Şavşat FC - Beşiktaş JK... 0:9