Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Chrüzbandriisser Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4015
FC Chrüzbandriisser OSU Beavers
3-4-3 Tactiek Hergiswil
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
39.9 gemiddelde waardering 52.5
adequate Schieten good
average Passen excellent
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Stute geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lyner met de inworp. Esca is nu in balbezit. Esca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bisaz speelt de bal door. Pedrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadisch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pedrun raakt geblesseerd tijdens het duel. Gründig zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Bisaz passt de bal zonder na te denken. Cocchi rent richting de bal. Cocchi speelt de bal door. Pedrun rent richting de bal. Pedrun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Müggeli neemt vlug de vrije trap. Hawkmoon kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Stämpfli zijn tegenspeler op de grond. Stämpfli krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Lochmatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründig verovert de bal door een tackle van achteren. Gründig geeft een hoge lob. Pedrun krijgt zijn hoofd ertegen. Lory probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 0:1

16e minuut.
Glauser passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Müggeli de bal onder controle te krijgen. Pedrun rent richting de bal. Pedrun draait met de bal, schiet en ... Lory probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Feliú rent richting de bal. Feliú passt de bal zonder na te denken. Gründig is nu in balbezit. Gründig haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Pedrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrun speelt de bal door. Klungelig pakt Gründig de bal. Gründig draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Müggeli de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cocchi zal de hoekschop nemen. Daar is Pedrun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gründig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Cadisch verovert de bal door een tackle van achteren. Cadisch passt de bal met de wreef. Lyner rent richting de bal. Montandon geeft de bal voor. Pedrun springt en kopt de bal. Lory verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Gründig passt de bal met de wreef. Cocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocchi passt de bal in één keer door. Pedrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hawkmoon probeert naar een medespeler te passen. Pedrun heeft problemen om de bal te vangen. Müggeli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Müggeli krijgt een gele kaart. Pedrun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bisaz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisaz met de inworp. Cocchi met een sublieme pass. Pedrun rent richting de bal. Pedrun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hrůza kopt de bal weg. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz passt de bal in één keer door. Pedrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Hawkmoon kopt de bal weg. Klungelig pakt Cadisch de bal. Gründig is nu in balbezit. Gründig haalt uit met een fantastische trap. Lory werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 69%, OSU Beavers 31%.
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 0:2

46e minuut.
Stupf komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Montandon onderschept slim de pass. Klungelig pakt Montandon de bal. Montandon met een sublieme pass. Gründig heeft problemen om de bal te vangen. Gründig draait met de bal, schiet en ... Lory probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montandon geeft een hoge lob. Gründig krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Stupf geeft een hoge lob. Gründig rent richting de bal. Cadisch verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrun verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrun draait met de bal, schiet en ... Lory probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Inworp. Stadler met de inworp. Pedrun rent richting de bal. Pedrun draait met de bal, schiet en ... Lory maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 0:3

57e minuut.
Lochmatter rent richting de bal. Montandon onderschept slim de pass. Montandon met een sublieme pass. Klungelig pakt Gründig de bal. Gründig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Stupf de bal onder controle te krijgen. Bisaz met een sublieme pass. Müggeli onderschept slim de pass. Daar is Gründig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gründig schiet op doel. Lory bokst de bal weg. Pedrun is nu in balbezit. Pedrun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 0:4

69e minuut.
Cocchi is nu in balbezit. Cocchi passt de bal zonder na te denken. Gründig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kyuss komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bisaz rent richting de bal. Bisaz passt de bal zonder na te denken. Gründig rent richting de bal. Gründig schiet op doel. Lory probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

78e minuut.
Kyuss speelt de bal door. Cocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocchi met een sublieme pass. Gründig rent richting de bal. Gründig schiet op doel. Lory bokst de bal weg.

80e minuut.
Bisaz onderschept slim de pass. Bisaz met een sublieme pass. Cocchi is nu in balbezit. Cocchi speelt de bal door. Pedrun is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cocchi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pedrun springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 0:5

87e minuut.
Bisaz passt de bal met de wreef. Cocchi rent richting de bal. Cocchi probeert naar een medespeler te passen. Pedrun is nu in balbezit. Pedrun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 65%, OSU Beavers 35%.
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 0:5