Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:20
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Pri-Pri Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1339
Pri-Pri Vino Manchego
luca 343 Tactiek 532
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen good


7e minuut.
Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hữu verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hữu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuraś de bal. Kuraś geeft een lange en hoge pass. Gratarola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Barbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś onderschept slim de pass. Kuraś passt de bal in één keer door. Constante heeft problemen om de bal te vangen. Constante draait met de bal, schiet en ... Gratarola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Romeo Moreno geeft een hoge lob. Bugalski kopt de bal weg. La Torre rent richting de bal. La Torre geeft een hoge lob. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - Vino Manchego 0:1

29e minuut.
Kuraś speelt de bal door. Zhiqun rent richting de bal. Zhiqun passt de bal in één keer door. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Break Point onderschept slim de pass. Break Point speelt de bal door. Constante bereikt de bal nog maar net als eerste. Constante haalt uit met een fantastische trap. Gratarola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - Vino Manchego 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pri-Pri 46%, Vino Manchego 54%.
Pri-Pri - Vino Manchego 0:2

49e minuut.
Barbon rent richting de bal. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś geeft een lange en hoge pass. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Trombadore rent richting de bal. Trombadore passt de bal met de wreef. Gál is nu in balbezit. Gál haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert La Torre de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Lissandrini komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gál rent richting de bal. Bugalski onderschept slim de pass. Bugalski geeft een hoge lob. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel. Gratarola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Macek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Chwiałkowski de bal. Constante is nu in balbezit. Constante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Gál de bal. Wiktorski onderschept slim de pass. Wiktorski geeft een lange en hoge pass. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - Vino Manchego 0:3

73e minuut.
La Torre met een sublieme pass. Daar is Chwiałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwiałkowski passt de bal zonder na te denken. Guerresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerresco geeft een lange en hoge pass. de Lorenzo bokst de bal weg.

82e minuut.
Inworp. Sireno komt het veld opgelopen. Cencig komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Chwiałkowski passt de bal in één keer door. Barbon heeft problemen om de bal te vangen. Barbon speelt de bal door. Gál heeft problemen om de bal te vangen. Gál draait met de bal, schiet en ... de Lorenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pri-Pri 39%, Vino Manchego 61%.
Pri-Pri - Vino Manchego 0:3