Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nissan Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11203
Tennessee Titans TJ Mokrá Hora
Obrana Tactiek UZAVRETA OBRANA
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


17e minuut.
Gosparini passt de bal zonder na te denken. Markopoulos is nu in balbezit. Markopoulos probeert naar een medespeler te passen. Budko is nu in balbezit. Budko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belda heeft problemen om de bal te vangen. Belda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Měrka verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - TJ Mokrá Hora 1:0

19e minuut.
Jabůrek speelt de bal door. Viktora met een sublieme pass. Beneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beneda geeft de bal voor. Klíněnka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Borovka probeert naar een medespeler te passen. Holman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosparini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gosparini krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Belda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosparini is nu in balbezit. Gosparini passt de bal in één keer door. Budko bereikt de bal nog maar net als eerste. Budko draait met de bal, schiet en ... Carnovale bokst de bal weg.

28e minuut.
Markopoulos met een sublieme pass. Budko is nu in balbezit. Holman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holman krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klíněnka is nu in balbezit. Chalaris verovert de bal door een tackle van achteren. Chalaris geeft een hoge lob. Budko bereikt de bal nog maar net als eerste. Budko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belda rent richting de bal. Budko rent richting de bal. Budko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Markopoulos speelt de bal door. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski speelt de bal door. Belda is nu in balbezit. Belda draait met de bal, schiet en ... Carnovale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Budko rent richting de bal. Budko probeert naar een medespeler te passen. Borovka verovert de bal door een tackle van achteren. Belda is nu in balbezit. Belda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - TJ Mokrá Hora 2:0

44e minuut.
Markopoulos geeft een hoge lob. Měrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belda verovert de bal door een tackle van achteren. Belda schiet op doel. Carnovale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - TJ Mokrá Hora 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tennessee Titans 30%, TJ Mokrá Hora 70%.
Tennessee Titans - TJ Mokrá Hora 3:0

55e minuut.
Niedbalski probeert naar een medespeler te passen. Markopoulos geeft de bal voor. Budko kopt de bal weg. Belda rent richting de bal. Belda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - TJ Mokrá Hora 4:0

58e minuut.
Klíněnka probeert de bal aan de voet te houden. Resicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Beneda verovert de bal door een tackle van achteren. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Güner geeft de bal voor. Holman rent richting de bal. Budko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Budko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Budko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Jabůrek passt de bal zonder na te denken. Kierzek rent richting de bal. Kierzek met een sublieme pass. Belda rent richting de bal. Belda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gosparini bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Østrem zal de hoekschop nemen. Belda maakt een snoekduik en kopt de bal. Borovka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - TJ Mokrá Hora 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tennessee Titans 43%, TJ Mokrá Hora 57%.
Tennessee Titans - TJ Mokrá Hora 5:0