Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:31
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Speranta Nisporeni Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2956
Speranta Nisporeni klawy_team
nc Tactiek supernormal
44% Balbezit 56%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 76
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 53.2
average Schieten excellent
adequate Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Poleac geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ötzmann met de inworp. Valejo heeft problemen om de bal te vangen. Valejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Paffetti rent richting de bal. Ötzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Valejo is nu in balbezit. Valejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:1

4e minuut.
Inworp. Ötzmann met een snelle inworp. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Löwe is nu in balbezit. Löwe haalt uit met een fantastische trap. Riz` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Valejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:2

6e minuut.
Meerschaut speelt de bal door. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:3

7e minuut.
Meerschaut passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Löwe de bal. Löwe met een sublieme pass. Valejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valejo draait met de bal, schiet en ... Riz` bokst de bal weg.

9e minuut.
Paffetti geeft de bal voor. Inworp. Ötzmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valejo rent richting de bal. Valejo passt de bal in één keer door. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe draait met de bal, schiet en ... Riz` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Löwe is nu in balbezit. Löwe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:4

13e minuut.
Paffetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pologn verovert de bal door een tackle van achteren. Pologn met een sublieme pass. Valejo heeft problemen om de bal te vangen. Valejo draait met de bal, schiet en ... Riz` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Löwe rent richting de bal. Löwe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:5

14e minuut.
Ötzmann passt de bal zonder na te denken. Pologn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pologn passt de bal zonder na te denken. Valejo rent richting de bal. Valejo haalt uit met een fantastische trap. Riz` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ötzmann rent richting de bal. Ötzmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ada speelt de bal door. Castañeda rent richting de bal. Castañeda speelt de bal door. Löwe rent richting de bal. Löwe draait met de bal, schiet en ... Riz` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valejo rent richting de bal. Valejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:6

17e minuut.
Ötzmann met de inworp. Paffetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Valejo onderschept slim de pass. Valejo haalt uit met een fantastische trap. Riz` werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ötzmann met de inworp. Ada probeert naar een medespeler te passen. Riz` probeert naar een medespeler te passen. Dionidis kopt de bal weg. Ötzmann probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Inworp. Ötzmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valejo probeert de bal met de borst te controleren. Valejo haalt uit met een fantastische trap. Riz` maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:7

21e minuut.
Ötzmann met een snelle inworp. Valejo probeert de bal met de borst te controleren. Valejo speelt de bal door. Pologn rent richting de bal. Pologn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pologn is nu in balbezit. Pologn probeert naar een medespeler te passen. Valejo rent richting de bal. Valejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:8

25e minuut.
Riz` probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ötzmann met de inworp. Valejo controleert de bal met de borst. Valejo haalt uit met een fantastische trap. Riz` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Inworp. Ötzmann met een snelle inworp. Valejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valejo haalt uit met een fantastische trap. Riz` maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Löwe is nu in balbezit. Löwe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:9

28e minuut.
Ada probeert naar een medespeler te passen. McPherson rent richting de bal. McPherson passt de bal in één keer door. Löwe rent richting de bal. Löwe schiet op doel. Riz` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valejo rent richting de bal. Valejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:10

29e minuut.
Daar is Andruh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valejo rent richting de bal. Daar is Valejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valejo schiet op doel. Riz` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:11

31e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Castañeda passt de bal in één keer door. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe heeft problemen om de bal te vangen. Löwe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Inworp. Ötzmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valejo probeert de bal met de borst te controleren. Valejo draait met de bal, schiet en ... Riz` probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ötzmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valejo probeert de bal met de borst te controleren. Valejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:12

34e minuut.
Ötzmann met een snelle inworp. Ada rent richting de bal. Ada passt de bal met de wreef. Valejo is nu in balbezit. Valejo schiet op doel. Riz` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ötzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ötzmann probeert naar een medespeler te passen. Valejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:13

37e minuut.
McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson speelt de bal door. Pologn speelt de bal door. Löwe rent richting de bal. Löwe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Löwe rent richting de bal. Löwe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:14

38e minuut.
Klungelig pakt Poleac de bal. Valejo rent richting de bal. Valejo passt de bal in één keer door. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe haalt uit met een fantastische trap. Riz` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valejo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:15

40e minuut.
Valejo passt de bal met de wreef. Riz` probeert naar een medespeler te passen. Ötzmann kopt de bal weg. Valejo rent richting de bal. Valejo haalt uit met een fantastische trap. Riz` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Löwe is nu in balbezit. Löwe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mororaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötzmann onderschept slim de pass. Ötzmann geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Löwe rent richting de bal. Löwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:16

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ötzmann met de inworp. Valejo rent richting de bal. Valejo draait met de bal, schiet en ... Riz` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:17

43e minuut.
Valejo onderschept slim de pass. Valejo probeert naar een medespeler te passen. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Löwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Löwe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mororaş heeft problemen om de bal te vangen. Ötzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ötzmann probeert naar een medespeler te passen. Pologn is nu in balbezit. Pologn haalt uit met een fantastische trap. Riz` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pologn probeert naar een medespeler te passen. Meerschaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Meerschaut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Nisporeni 93%, klawy_team 7%.
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:17

46e minuut.
Valejo speelt de bal door. Löwe heeft problemen om de bal te vangen. Valejo rent richting de bal. Valejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:18

47e minuut.
Ada rent richting de bal. Ada met een sublieme pass. Pologn speelt de bal door. Löwe is nu in balbezit. Löwe draait met de bal, schiet en ... Riz` bokst de bal weg. Daar is Valejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:19

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ötzmann met de inworp. Valejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valejo haalt uit met een fantastische trap. Riz` maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:20

51e minuut.
Daar is Ada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ada met een sublieme pass. Löwe is nu in balbezit. Löwe draait met de bal, schiet en ... Riz` probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ötzmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valejo controleert de bal met de borst. Valejo met een sublieme pass. Pologn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pologn schiet op doel. Paal! Pologn probeert naar een medespeler te passen. McPherson rent richting de bal. Meerschaut probeert naar een medespeler te passen. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:21

55e minuut.
Castañeda speelt de bal door. Durleci speelt de bal door. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:22

60e minuut.
Pologn met een sublieme pass. Er-Rai is nu in balbezit. Er-Rai met een sublieme pass. Valejo heeft problemen om de bal te vangen. Valejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ötzmann zal de hoekschop nemen. Löwe springt en kopt de bal. Riz` maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:23

62e minuut.
Inworp. Ötzmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castañeda speelt de bal door. Pologn is nu in balbezit. Pologn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Valejo is nu in balbezit. Valejo passt de bal zonder na te denken. Pologn rent richting de bal. Pologn draait met de bal, schiet en ... Riz` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:24

68e minuut.
Ada speelt de bal door. Daar is Valejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valejo probeert naar een medespeler te passen. Löwe rent richting de bal. Löwe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ötzmann heeft problemen om de bal te vangen. Valejo is nu in balbezit. Valejo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pologn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pologn met een sublieme pass. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:25

70e minuut.
Valejo probeert naar een medespeler te passen. Ada speelt de bal door. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:26

72e minuut.
Inworp. Ötzmann met een snelle inworp. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Löwe heeft problemen om de bal te vangen. Löwe haalt uit met een fantastische trap. Riz` bokst de bal weg.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clitman met een snelle inworp. Andruh is nu in balbezit. Ötzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ötzmann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
McPherson probeert naar een medespeler te passen. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Löwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Löwe haalt uit met een fantastische trap. Riz` maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:27

76e minuut.
Ötzmann kopt de bal weg. Valejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe is nu in balbezit. Löwe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:28

77e minuut.
Valejo speelt de bal door. Meerschaut speelt de bal door. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe schiet op doel. Riz` probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ötzmann onderschept slim de pass. Ötzmann passt de bal met de wreef. Pologn rent richting de bal. Pologn draait met de bal, schiet en ... Riz` probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:29

80e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Löwe is nu in balbezit. Löwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:30

81e minuut.
Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Pologn rent richting de bal. Pologn passt de bal in één keer door. Ötzmann rent richting de bal. Ötzmann draait met de bal, schiet en ... Riz` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ötzmann passt de bal in één keer door. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Löwe heeft problemen om de bal te vangen. Löwe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:31

84e minuut.
Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Pologn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pologn probeert naar een medespeler te passen. Valejo is nu in balbezit. Valejo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:32

87e minuut.
Ada is nu in balbezit. Ada passt de bal met de wreef. Valejo rent richting de bal. Valejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:33

89e minuut.
Ötzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ötzmann geeft de bal voor. Löwe is nu in balbezit. Löwe haalt uit met een fantastische trap. Riz` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:34

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Nisporeni 89%, klawy_team 11%.
Speranta Nisporeni - klawy_team 0:34