Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ESTADIO ANGELES Y DEMONIOS
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4045
PIMBA`S F. C. Ostatni Grosz Cz-wa
THE REVENAT Tactiek moja
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 33.2
uitstekend Schieten matig
solide Passen matig
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Luzzi rent richting de bal. Zagal verovert de bal door een tackle van achteren. Zagal speelt de bal door. Zamaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Copik met een sublieme pass. Pelotas rent richting de bal. Pelotas geeft een hoge lob. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bah passt de bal zonder na te denken. Zamaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Półchłopek is nu in balbezit. Zamaro onderschept slim de pass. Zamaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Vag de bal. Araúz is nu in balbezit. Araúz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - Ostatni Grosz Cz-wa 1:0

10e minuut.
Morris speelt de bal door. Zagal rent richting de bal. Zagal passt de bal in één keer door. Zamaro is nu in balbezit. Zamaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cornejo is nu in balbezit. Nəcəfzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə geeft de bal voor. Morris geeft een hoge lob. Cornejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - Ostatni Grosz Cz-wa 2:0

13e minuut.
Piwko geeft een hoge lob. Paredes kopt de bal weg. Matović rent richting de bal. Zamaro onderschept slim de pass. Zamaro draait met de bal, schiet en ... Gadola bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zagal rent richting de bal. Zagal passt de bal met de wreef. Araúz is nu in balbezit. Araúz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - Ostatni Grosz Cz-wa 3:0

21e minuut.
Luzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Zagal met een sublieme pass. Morris speelt de bal door. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - Ostatni Grosz Cz-wa 4:0

26e minuut.
Morris speelt de bal door. Klungelig pakt Bah de bal. Bah speelt de bal door. Araúz rent richting de bal. Araúz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Morris met een sublieme pass. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə passt de bal met de wreef. Araúz is nu in balbezit. Araúz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Copik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagal met de inworp. Zamaro rent richting de bal. Zamaro schiet op doel. Gadola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Laár rent richting de bal. Laár geeft de bal voor. Pelotas met een sublieme pass. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo haalt uit met een fantastische trap. Gadola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Paredes geeft een hoge lob. Zamaro is nu in balbezit. Zamaro passt de bal zonder na te denken. Araúz heeft problemen om de bal te vangen. Araúz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Araúz kopt de bal weg. Zagal rent richting de bal. Zagal passt de bal zonder na te denken. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 21%, Ostatni Grosz Cz-wa 79%.
PIMBA`S F. C. - Ostatni Grosz Cz-wa 4:0

51e minuut.
Piwko met een sublieme pass. Folgado rent richting de bal. Cubillas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Folgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Folgado zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Zanev geeft een hoge lob. Półchłopek heeft problemen om de bal te vangen. Półchłopek geeft de bal voor. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Morris verovert de bal door een tackle van achteren. Morris geeft een hoge lob. Matović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamaro rent richting de bal. Zamaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Nəcəfzadə trapt de bal weg van het doel. Bah kopt de bal weg. Araúz is nu in balbezit. Araúz haalt uit met een fantastische trap. Gadola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - Ostatni Grosz Cz-wa 5:0

68e minuut.
Araúz controleert de bal met de borst. Araúz passt de bal zonder na te denken. Cornejo is nu in balbezit. Zamaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Luzzi probeert naar een medespeler te passen. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillas geeft de bal voor. Araúz rent richting de bal. Araúz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Morris speelt de bal door. Zamaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal geeft een hoge lob. Araúz is nu in balbezit. Araúz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - Ostatni Grosz Cz-wa 6:0

76e minuut.
Araúz rent richting de bal. Vag legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Araúz raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cornejo neemt zijn aanloop. Gadola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - Ostatni Grosz Cz-wa 7:0

78e minuut.
Zagal speelt de bal door. Daar is Morris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morris probeert naar een medespeler te passen. Zamaro is nu in balbezit. Zamaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zanev probeert naar een medespeler te passen. Zamaro rent richting de bal. Zamaro probeert naar een medespeler te passen. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Matović trapt de bal weg. Folgado rent richting de bal. Daar is Folgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folgado draait met de bal, schiet en ... Cruz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 27%, Ostatni Grosz Cz-wa 73%.
PIMBA`S F. C. - Ostatni Grosz Cz-wa 7:0