Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Slavica Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6809
Slavica Wrocław Szuters
buzass Tactiek 4-3-3
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 4
48.1 gemiddelde waardering 53.8
solid Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı passt de bal in één keer door. Olivia is nu in balbezit. Olivia schiet op doel. Moysidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Guarrotxena geeft een hoge lob. Guirado geeft de bal voor. Olivia heeft problemen om de bal te vangen. Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sandu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Szuters 0:1

5e minuut.
Konopski is nu in balbezit. Iglódi verovert de bal door een tackle van achteren. Morgado is nu in balbezit. Iglódi verovert de bal door een tackle van achteren. Iglódi draait met de bal, schiet en ... Sandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wocial verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Szuters 0:2

8e minuut.
Koprivica geeft een hoge lob. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi is nu in balbezit. Olivia rent richting de bal. Olivia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guarrotxena probeert naar een medespeler te passen. Wocial heeft problemen om de bal te vangen. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Koprivica met een sublieme pass. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică met een sublieme pass. Olivia rent richting de bal. Olivia haalt uit met een fantastische trap. Sandu bokst de bal weg.

21e minuut.
Koprivica verovert de bal door een tackle van achteren. Koprivica met een sublieme pass. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Szałachowski met een sublieme pass. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică speelt de bal door. Iglódi rent richting de bal. Iglódi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ortakçı met een sublieme pass. Olivia rent richting de bal. Olivia passt de bal in één keer door. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi haalt uit met een fantastische trap. Sandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Inworp. Siminică met de inworp. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi verovert de bal door een tackle van achteren. Iglódi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
El-Nahy met een sublieme pass. Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. van Merksteijn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Merksteijn krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Iglódi kopt de bal weg. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil passt de bal in één keer door. Olivia is nu in balbezit. Olivia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dovtípil rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Szuters 0:3

39e minuut.
Dovtípil is nu in balbezit. El-Nahy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dovtípil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olivia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Olivia passt de bal zonder na te denken. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică passt de bal zonder na te denken. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vangsnes komt het veld opgelopen. Jackson komt het veld opgelopen. Turpçu komt het veld opgelopen. Retlewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 68%, Szuters 32%.
Slavica Wrocław - Szuters 0:3

51e minuut.
Topcia is nu in balbezit. van Merksteijn onderschept slim de pass. Daar is van Merksteijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Merksteijn haalt uit met een fantastische trap. Turpçu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Morgado passt de bal in één keer door. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. van Merksteijn onderschept slim de pass. van Merksteijn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Szuters 1:3

59e minuut.
Daar is Sazak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică speelt de bal door. Olivia rent richting de bal. Olivia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Szałachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szałachowski passt de bal met de wreef. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Szuters 1:4

65e minuut.
El-Nahy is nu in balbezit. Siminică onderschept slim de pass. Siminică geeft een lange en hoge pass. Moysidis kopt de bal weg. Iglódi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Siminică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sazak rent richting de bal. Iglódi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iglódi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson passt de bal met de wreef. Szałachowski met een sublieme pass. Vangsnes rent richting de bal. Vangsnes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vangsnes zal de hoekschop nemen. Olivia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Szuters 1:5

83e minuut.
Guarrotxena verovert de bal door een tackle van achteren. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski passt de bal zonder na te denken. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... Sandu bokst de bal weg.

85e minuut.
van Merksteijn is nu in balbezit. Topcia verovert de bal door een tackle van achteren. El-Nahy met een sublieme pass. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu schiet op doel. Turpçu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 59%, Szuters 41%.
Slavica Wrocław - Szuters 1:5