Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Beşiktaş*1453 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 308
Beşiktaş*1453 paratoner
ByPatron Tactiek paratoner
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 33.3
adequate Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen weak


20e minuut.
Meulendijks geeft een hoge lob. Kleszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleszczewski geeft een lange en hoge pass. Koukakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Leañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş*1453 - paratoner 1:0

23e minuut.
Rebeque passt de bal zonder na te denken. Daar is Kleszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleszczewski probeert naar een medespeler te passen. Meulendijks bereikt de bal nog maar net als eerste. Meulendijks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Huyhua probeert naar een medespeler te passen. Rebeque rent richting de bal. Rebeque geeft een lange en hoge pass. Koukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cindoruk probeert naar een medespeler te passen. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu geeft een hoge lob. Koukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukakis haalt uit met een fantastische trap. Leañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cindoruk rent richting de bal. Cindoruk geeft de bal voor. Daar is Huyhua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Seven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş*1453 - paratoner 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş*1453 53%, paratoner 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş*1453 - paratoner 1:1

50e minuut.
Kütük geeft een hoge lob. Inworp. Kleszczewski met de inworp. Rebeque is nu in balbezit. Rebeque geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dere passt de bal in één keer door. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kuciel onderschept slim de pass. Kuciel passt de bal zonder na te denken. Porco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Alatlı met de inworp. Kavasoğlu geeft een lange en hoge pass. Gengra springt en kopt de bal. Klungelig pakt Predoiu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş*1453 - paratoner 1:2

81e minuut.
Baransel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baransel geeft de bal voor. Huyhua heeft problemen om de bal te vangen. Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Seven schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gintberg komt het veld opgelopen. Affmann komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş*1453 50%, paratoner 50%.
Beşiktaş*1453 - paratoner 1:2