Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Corvinul HD Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2823
Corvinul HD Man United F.C
Attack Tactiek 451
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 41.3
slecht Schieten matig
matig Passen goed
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Balašević met een sublieme pass. Nemdertaler rent richting de bal. Špoljarić begaat een overtreding. Špoljarić krijgt een gele kaart. Nemdertaler raakt geblesseerd tijdens het duel. Nemdertaler met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Belfour is nu in balbezit. Vişinescu onderschept slim de pass. Vişinescu met een sublieme pass. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pintilie geeft een hoge lob. Iovan controleert de bal met de borst. Valenkov rent richting de bal. Valenkov geeft een lange en hoge pass. Rey maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Pintilie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valenkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belfour is nu in balbezit. Belfour geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Man United F.C 0:1

20e minuut.
Špoljarić rent richting de bal. Vişinescu onderschept slim de pass. Vişinescu passt de bal in één keer door. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun draait met de bal, schiet en ... Zsíros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoàng Quyết met een harde bal richting middenveld. Belfour kopt de bal weg. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Korbiel met de inworp. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda geeft een lange en hoge pass. Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Simoiu met de inworp. Valenkov rent richting de bal. Valenkov geeft een hoge lob. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle passt de bal in één keer door. Daar is Lupu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Crivac met een sublieme pass. Korbiel is nu in balbezit. Korbiel probeert naar een medespeler te passen. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Man United F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 74%, Man United F.C 26%.
Corvinul HD - Man United F.C 0:2

46e minuut.
Piñero komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Korbiel is nu in balbezit. Korbiel geeft een lange en hoge pass. Belfour kopt de bal weg. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Korbiel verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Korbiel de bal. Korbiel passt de bal met de wreef. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Valenkov is nu in balbezit. Valenkov geeft een lange en hoge pass. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey schiet op doel. Piñero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ośródka geeft een hoge lob. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Man United F.C 0:3

59e minuut.
Balašević rent richting de bal. Balašević passt de bal zonder na te denken. Špoljarić met een sublieme pass. Rey is nu in balbezit. Rey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Korbiel probeert naar een medespeler te passen. Lupu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pineda. Pineda krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Hoddle de bal. Rey rent richting de bal. Hoddle onderschept slim de pass. Hoddle geeft een hoge lob. Nemdertaler kopt de bal weg. Zsíros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Korbiel is nu in balbezit. Korbiel passt de bal zonder na te denken. Pineda met een sublieme pass. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Lupu is nu in balbezit. Pineda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lupu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lupu kan niet meer verder spelen. Moţoc komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Pineda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Korbiel de bal. Korbiel probeert naar een medespeler te passen. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Man United F.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 55%, Man United F.C 45%.
Corvinul HD - Man United F.C 0:4