Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadium Arcadium
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5169
D.K.F.C. IAB
5DEF2ATTWING Tactiek opnieuw
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
49.5 gemiddelde waardering 63.8
very good Schieten outstanding
good Passen very good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
van Linge probeert de bal aan de voet te houden. Radin kopt de bal weg. Scarlat probeert naar een medespeler te passen. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev schiet op doel. Benjaminsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Ruiz García met de inworp. Duff speelt de bal door. Žiros is nu in balbezit. İbrahimov onderschept slim de pass. İbrahimov schiet op doel. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
San Sebastián verovert de bal door een tackle van achteren. San Sebastián geeft een lange en hoge pass. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev draait met de bal, schiet en ... Benjaminsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 0:1

10e minuut.
Scarlat onderschept slim de pass. Scarlat geeft de bal voor. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 0:2

13e minuut.
Recoba probeert de bal met de borst te controleren. Martinet onderschept slim de pass. Martinet geeft de bal voor. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Žiros kopt de bal weg. İbrahimov is nu in balbezit. San Sebastián tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. San Sebastián krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Batęga met de inworp. San Sebastián is nu in balbezit. San Sebastián passt de bal in één keer door. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev draait met de bal, schiet en ... Benjaminsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Batęga neemt de hoekschop. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev draait met de bal, schiet en ... Benjaminsson probeert wanhopig de bal te grijpen. Bosselaar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 0:3

18e minuut.
Duff met de inworp. Batęga rent richting de bal. Batęga geeft de bal voor. Radin rent richting de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap. Benjaminsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
van Linge is nu in balbezit. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas geeft een hoge lob. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Batęga rent richting de bal. Batęga probeert naar een medespeler te passen. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev geeft een hoge lob. Radin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Scarlat passt de bal zonder na te denken. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin schiet op doel. Benjaminsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 0:4

34e minuut.
Ruiz García met de inworp. Vis bereikt de bal nog maar net als eerste. Duff onderschept slim de pass. Duff geeft een lange en hoge pass. Nikolaev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 0:5

35e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado geeft een hoge lob. Duff is nu in balbezit. Duff geeft een lange en hoge pass. Nikolaev springt en kopt de bal. Benjaminsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ruiz García geeft de bal voor. Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge verovert de bal door een tackle van achteren. van Linge draait met de bal, schiet en ... Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 1:5

44e minuut.
San Sebastián rent richting de bal. San Sebastián passt de bal zonder na te denken. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 1:6

45e minuut.
Númason probeert de bal met de borst te controleren. Bảo Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap. Benjaminsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 1:7

45e minuut.
Szaj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.K.F.C. 60%, IAB 40%.
D.K.F.C. - IAB 1:7

48e minuut.
Pistrui passt de bal in één keer door. Žiros geeft een hoge lob. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev draait met de bal, schiet en ... Benjaminsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 1:8

49e minuut.
Nikolaev met een sublieme pass. Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. Duff geeft een hoge lob. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Szaj is nu in balbezit. Bảo Hoàng geeft de bal voor. Radin is nu in balbezit. Radin draait met de bal, schiet en ... Benjaminsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 1:9

56e minuut.
Radin rent richting de bal. Radin geeft de bal voor. Ruiz García heeft problemen om de bal te vangen. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Radin rent richting de bal. Radin geeft de bal voor. Nikolaev is nu in balbezit. Radin is nu in balbezit. Radin draait met de bal, schiet en ... Benjaminsson bokst de bal weg.

66e minuut.
Benjaminsson met een harde bal richting middenveld. Vis kopt de bal weg. San Sebastián geeft de bal voor. Nikolaev heeft problemen om de bal te vangen. Nikolaev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Benjaminsson trapt de bal weg van het doel. Žiros geeft een lange en hoge pass. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap. Benjaminsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 1:10

69e minuut.
Inworp. Batęga met de inworp. San Sebastián geeft de bal voor. Klungelig pakt Radin de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 1:11

73e minuut.
Žiros verovert de bal door een tackle van achteren. Žiros geeft een hoge lob. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft de bal voor. Nikolaev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bosselaar is nu in balbezit. Bosselaar geeft de bal voor. Szaj kopt de bal weg. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap. Benjaminsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
San Sebastián rent richting de bal. San Sebastián geeft de bal voor. Nikolaev kopt de bal weg. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
İbrahimov kan de bal niet met de borst controleren. San Sebastián geeft een hoge lob. Bosselaar probeert naar een medespeler te passen. Radin rent richting de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap. Benjaminsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
İbrahimov met een snelle inworp. Duff rent richting de bal. Duff geeft een lange en hoge pass. Radin rent richting de bal. Radin schiet op doel. Benjaminsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Szaj passt de bal in één keer door. Nikolaev is nu in balbezit. Pistrui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pistrui krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Delgado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scarlat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nikolaev neemt de penalty, wat een uithaal! Benjaminsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 1:12

84e minuut.
Batęga is nu in balbezit. Batęga speelt de bal door. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev draait met de bal, schiet en ... Benjaminsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 1:13

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nikolaev stond buitenspel. Pistrui maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Recoba is nu in balbezit. Recoba schiet op doel. Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 2:13

90e minuut.
Radin passt de bal met de wreef. San Sebastián bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián met een sublieme pass. Radin rent richting de bal. Radin schiet op doel. Benjaminsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 2:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.K.F.C. 69%, IAB 31%.
D.K.F.C. - IAB 2:14