Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:28
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Postboys Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4077
Postboys Real Nuevos
f3 Tactiek ik8
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer passt de bal zonder na te denken. Denijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Denijs geeft een lange en hoge pass. de Vriendt springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Mattos geeft een hoge lob. Cool bereikt de bal nog maar net als eerste. Cool geeft een hoge lob. de Vriendt heeft problemen om de bal te vangen. de Vriendt haalt uit met een fantastische trap. Makulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Clijsters verovert de bal door een tackle van achteren. Clijsters speelt de bal door. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kowalówka is nu in balbezit. Denijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Denijs passt de bal in één keer door. de Vriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vriendt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kowalówka geeft de bal voor. Flocea met een sublieme pass. Lód probeert de bal met de borst te controleren. de Vriendt rent richting de bal. de Vriendt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inczewski is nu in balbezit. Peer verovert de bal door een tackle van achteren. Peer met een sublieme pass. Kowalówka probeert de bal met de borst te controleren. Kowalówka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cool geeft de bal voor. Usme rent richting de bal. Kowalówka verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalówka schiet op doel. Makulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Real Nuevos 0:1

29e minuut.
Cool verovert de bal door een tackle van achteren. Cool speelt de bal door. de Vriendt rent richting de bal. de Vriendt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Real Nuevos 0:2

38e minuut.
Peer onderschept slim de pass. Peer speelt de bal door. Denijs speelt de bal door. Daar is Kowalówka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Peer geeft een hoge lob. Usme rent richting de bal. Kowalówka onderschept slim de pass. Kowalówka schiet op doel. Makulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Real Nuevos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 57%, Real Nuevos 43%.
Postboys - Real Nuevos 0:3

46e minuut.
Zhotev komt het veld opgelopen. Poucke komt het veld opgelopen. Mariño komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kubelka is nu in balbezit. Kubelka speelt de bal door. Gilman probeert naar een medespeler te passen. Whelan rent richting de bal. Whelan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zhotev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhotev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lód de bal. Mariño rent richting de bal. Mariño schiet op doel. Makulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ángel met een sublieme pass. Peer heeft problemen om de bal te vangen. Peer passt de bal zonder na te denken. Mariño is nu in balbezit. Mariño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huysegems komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Flocea kan de bal niet met de borst controleren. Zhotev rent richting de bal. Zhotev passt de bal met de wreef. Mariño heeft problemen om de bal te vangen. Mariño schiet op doel. Makulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gilman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poucke rent richting de bal. Poucke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Real Nuevos 0:4

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Makulski met een harde bal richting middenveld. Peer probeert naar een medespeler te passen. Mariño heeft problemen om de bal te vangen. Mariño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Real Nuevos 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 59%, Real Nuevos 41%.
Postboys - Real Nuevos 0:5