Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Los Tibieros Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2968
Los Tibieros Once Obreros
nodess Tactiek Espejo los del d
52% Balbezit 48%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 53.3
adequate Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Peralta passt de bal zonder na te denken. Koçaner is nu in balbezit. Stankov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stankov krijgt een gele kaart. Koçaner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pangraţiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Stefaniak kopt de bal weg. Sabino verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodriguez met een snelle inworp. Stefaniak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kijewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Vigano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigano passt de bal zonder na te denken. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Kunzmann trapt de bal weg. Gostomski kopt de bal weg. Brack rent richting de bal. Brack haalt uit met een fantastische trap. Kunzmann bokst de bal weg.

20e minuut.
Brack rent richting de bal. Piaget onderschept slim de pass. Piaget geeft een lange en hoge pass. Janota heeft problemen om de bal te vangen. Janota haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Brack is nu in balbezit. Vigano rent richting de bal. Madelón begaat een overtreding. Vigano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janota wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brack krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rodriguez speelt de bal door. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Palma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Kijewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Once Obreros 1:0

30e minuut.
Kijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kijewski passt de bal met de wreef. Janota speelt de bal door. Vigano is nu in balbezit. Vigano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Tibieros - Once Obreros 1:1

31e minuut.
Pócsik rent richting de bal. Vigano is nu in balbezit. Pócsik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pócsik krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Vigano passt de bal in één keer door. Brack rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tano. Tano krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov rent richting de bal. Vigano is nu in balbezit. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Madelón verovert de bal door een tackle van achteren. Madelón speelt de bal door. Vigano is nu in balbezit. Vigano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Once Obreros 1:2

44e minuut.
Stefaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniak passt de bal zonder na te denken. Piaget heeft problemen om de bal te vangen. Brack rent richting de bal. Brack draait met de bal, schiet en ... Kunzmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 67%, Once Obreros 33%.
Los Tibieros - Once Obreros 1:2

49e minuut.
Madelón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soto komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Brack is nu in balbezit. Brack passt de bal met de wreef. Vigano is nu in balbezit. Vigano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Once Obreros 1:3

54e minuut.
Gostomski met de inworp. Stankov met een sublieme pass. Klungelig pakt Brack de bal. Brack haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tano de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gostomski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brack rent richting de bal. Brack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Once Obreros 1:4

57e minuut.
Vigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigano geeft een hoge lob. Brack rent richting de bal. Brack draait met de bal, schiet en ... Kunzmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Once Obreros 1:5

61e minuut.
Janota kopt de bal weg. Brack probeert de bal aan de voet te houden. Soto is nu in balbezit. Brack onderschept slim de pass. Brack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Once Obreros 1:6

64e minuut.
Janota met de inworp. Brack rent richting de bal. Brack geeft een hoge lob. Gostomski rent richting de bal. Gostomski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gostomski rent richting de bal. Gostomski met een sublieme pass. Brack is nu in balbezit. Brack haalt uit met een fantastische trap. Kunzmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Once Obreros 1:7

66e minuut.
Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu passt de bal in één keer door. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Vigano is nu in balbezit. Vigano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Daar is Gostomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gostomski geeft een hoge lob. Vigano rent richting de bal. Vigano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Stankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brack rent richting de bal. Brack haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Once Obreros 1:8

80e minuut.
Tano rent richting de bal. Brack onderschept slim de pass. Soto rent richting de bal. Brack onderschept slim de pass. Brack draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Once Obreros 1:9

83e minuut.
Janota geeft een hoge lob. Brack controleert de bal met de borst. Vigano is nu in balbezit. Brack is nu in balbezit. Brack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Once Obreros 1:10

86e minuut.
Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack rent richting de bal. Stankov is nu in balbezit. Brack rent richting de bal. Brack haalt uit met een fantastische trap. Kunzmann bokst de bal weg.

86e minuut.
Gostomski geeft de bal voor. Stankov rent richting de bal. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Brack speelt de bal door. Stankov speelt de bal door. Vigano is nu in balbezit. Vigano schiet op doel. Kunzmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Once Obreros 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 73%, Once Obreros 27%.
Los Tibieros - Once Obreros 1:11