Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Orły z Łukowa Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5018
Orły z Łukowa Ghrum
4-4-2 Tactiek L424
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.2 gemiddelde waardering 47.8
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


20e minuut.
Borba met een snelle inworp. Örjansson is nu in balbezit. Met opzet legt Bidini zijn tegenspeler op de grond. Bidini krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Dietrich probeert naar een medespeler te passen. Borba is nu in balbezit. Borba geeft een hoge lob. Onomah bereikt de bal nog maar net als eerste. Onomah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Örjansson de bal. Örjansson probeert naar een medespeler te passen. Pinto is nu in balbezit. Pinto geeft een lange en hoge pass. Pilichowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Tatoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ciuboată passt de bal met de wreef. Jasinowski rent richting de bal. Onomah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onomah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 62%, Ghrum 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły z Łukowa - Ghrum 0:0

46e minuut.
Ogryczak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ogryczak rent richting de bal. Jasinowski probeert naar een medespeler te passen. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu schiet op doel. Tatoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Ghrum 0:1

48e minuut.
Ereu is nu in balbezit. Örjansson is nu in balbezit. Örjansson passt de bal met de wreef. Daar is Ereu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ereu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Örjansson onderschept slim de pass. Örjansson passt de bal met de wreef. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski schiet op doel. Tatoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pinto rent richting de bal. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski geeft de bal voor. Tatoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ogryczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Tatoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Ghrum 0:2

64e minuut.
Rybicki met de inworp. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Örjansson de bal. Örjansson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Borba probeert de bal aan de voet te houden. Rybicki geeft de bal voor. Pinto kopt de bal weg. Ereu is nu in balbezit. Ereu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybicki met een snelle inworp. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski geeft een lange en hoge pass. Ereu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jasinowski met een sublieme pass. Rybicki rent richting de bal. Rybicki passt de bal zonder na te denken. Ogryczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ročen met een harde bal richting middenveld. Ogryczak kopt de bal weg. Vasile probeert naar een medespeler te passen. Ereu is nu in balbezit. Ereu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Huras probeert naar een medespeler te passen. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Onomah de bal. Onomah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 69%, Ghrum 31%.
Orły z Łukowa - Ghrum 0:2