Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Deportes ValdiviA Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2371
Deportes ValdiviA Congratia
Holanda Tactiek 202212
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44 gemiddelde waardering 53.5
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen redelijk


18e minuut.
Palyanitsa passt de bal met de wreef. Ruffier is nu in balbezit. Ruffier probeert naar een medespeler te passen. Gromada is nu in balbezit. Gromada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ruffier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleixo speelt de bal door. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada draait met de bal, schiet en ... Dalecký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Congratia 0:1

22e minuut.
Daar is Januszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palyanitsa onderschept slim de pass. Palyanitsa speelt de bal door. Dymecki rent richting de bal. Dymecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Ruffier passt de bal zonder na te denken. Aleixo probeert naar een medespeler te passen. Gromada is nu in balbezit. Gromada geeft een lange en hoge pass. Dymecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportes ValdiviA 59%, Congratia 41%.
Deportes ValdiviA - Congratia 0:1

56e minuut.
Pressato geeft een lange en hoge pass. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Congratia 0:2

69e minuut.
Dymecki rent richting de bal. Aveni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dymecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gromada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amerini is nu in balbezit. Dymecki onderschept slim de pass. Dymecki draait met de bal, schiet en ... Dalecký kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Januszczak met de inworp. Campaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Dióssy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Campaña roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Campaña kan niet meer verder spelen. Völker komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportes ValdiviA 44%, Congratia 56%.
Deportes ValdiviA - Congratia 0:2