Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 00:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Aqua Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9821
Agues FC BetancourtFC
wing Tactiek DAVID1
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
50.1 gemiddelde waardering 34.9
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen average


13e minuut.
Tyliński geeft de bal voor. Bolívar speelt de bal door. Klungelig pakt Laya de bal. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 1:0

15e minuut.
Mezzaro speelt de bal door. Zlatkovskis kopt de bal weg. Daar is Scarso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar passt de bal in één keer door. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 2:0

21e minuut.
Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarso is nu in balbezit. Tovar verovert de bal door een tackle van achteren. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... Mezzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Tyliński onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otaiza met een snelle inworp. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz schiet op doel. Mezzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar passt de bal met de wreef. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Laya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Vizcarrondo geeft de bal voor. Inworp. Bolívar met een snelle inworp. Laya is nu in balbezit. Laya geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar passt de bal in één keer door. Otaiza speelt de bal door. Santeliz rent richting de bal. Santeliz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Edwards probeert de bal aan de voet te houden. Otaiza is nu in balbezit. Otaiza met een sublieme pass. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Otaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Otaiza speelt de bal door. Daar is De la terga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la terga geeft de bal voor. Bolívar geeft de bal voor. Mezzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 26%, BetancourtFC 74%.
Agues FC - BetancourtFC 2:0

48e minuut.
Daar is Petit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya rent richting de bal. Scarso onderschept slim de pass. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Castellanos stond buitenspel. Berg neemt vlug de vrije trap. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar passt de bal met de wreef. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santeliz rent richting de bal. Santeliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 3:0

69e minuut.
Palomares geeft de bal voor. Pineda rent richting de bal. Berg begaat een overtreding. Pineda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pineda kan niet meer verder spelen. Aramburú komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tyliński geeft een hoge lob. De la terga is nu in balbezit. De la terga geeft een lange en hoge pass. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Otaiza geeft een hoge lob. Tovar kopt de bal weg. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro bokst de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. De la terga rent richting de bal. De la terga geeft een lange en hoge pass. Santeliz is nu in balbezit. Santeliz draait met de bal, schiet en ... Mezzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 31%, BetancourtFC 69%.
Agues FC - BetancourtFC 3:0