Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Moslavac1 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8177
Moslavac1 Cibalia Vinkovci
D Tactiek $$$$$
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Ka Hing probeert naar een medespeler te passen. Škoda rent richting de bal. Škoda met een sublieme pass. Grześkowiak rent richting de bal. Grześkowiak haalt uit met een fantastische trap. Zwirkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanders rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rath kopt de bal weg. Škoda probeert naar een medespeler te passen. Sanders rent richting de bal. Sanders haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Sheung Kwai speelt de bal door. Deneuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deneuker haalt uit met een fantastische trap. Wasilkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zwirkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Vršek geeft een hoge lob. Daniel kopt de bal weg. Klungelig pakt Zubov de bal. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Wasilkowski passt de bal met de wreef. Laffely bereikt de bal nog maar net als eerste. Laffely geeft de bal voor. Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daniel rent richting de bal. Daniel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - Cibalia Vinkovci 1:0

36e minuut.
Zubov geeft een hoge lob. Daniel probeert de bal met de borst te controleren. Rath bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel verovert de bal door een tackle van achteren. Daniel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ceranka geeft een hoge lob. Rath speelt de bal door. Klungelig pakt Ka Hing de bal. Farioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 67%, Cibalia Vinkovci 33%.
Moslavac1 - Cibalia Vinkovci 1:0

46e minuut.
Lepojević rent richting de bal. Lepojević passt de bal zonder na te denken. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders haalt uit met een fantastische trap. Zwirkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moslavac1 - Cibalia Vinkovci 1:1

52e minuut.
Vršek passt de bal zonder na te denken. Bobrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrov passt de bal in één keer door. Daniel is nu in balbezit. Daniel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ceranka geeft een lange en hoge pass. Daniel kopt de bal weg. Lepojević met een sublieme pass. Sanders rent richting de bal. Sanders haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Lepojević met een sublieme pass. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek begaat een overtreding. Vršek krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Grześkowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daniel kopt de bal weg. Novković rent richting de bal. Zubov onderschept slim de pass. Zubov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lepojević kopt de bal weg. Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laffely is nu in balbezit. Sanders onderschept slim de pass. Sanders haalt uit met een fantastische trap. Zwirkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Deneuker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanders de bal. Sanders passt de bal zonder na te denken. Grześkowiak is nu in balbezit. Grześkowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Škoda speelt de bal door. Sanders is nu in balbezit. Sanders met een sublieme pass. Grześkowiak rent richting de bal. Grześkowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 60%, Cibalia Vinkovci 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moslavac1 - Cibalia Vinkovci 1:1