Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: telecom Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4457
telecom FC Aquarius TITAN
442off14+ Tactiek n5.1
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 64.8
very good Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Mojsilović passt de bal zonder na te denken. Suur is nu in balbezit. Met opzet legt Moré zijn tegenspeler op de grond. Moré krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Suur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Funar met een snel genomen vrije trap. Mojsilović is nu in balbezit. Filocorto begaat een overtreding. Mojsilović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suur wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Moré schiet op doel. Klungelig pakt Mezaroş de bal. Mezaroş passt de bal met de wreef. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - FC Aquarius TITAN 0:1

12e minuut.
Sarna is nu in balbezit. Sarna passt de bal zonder na te denken. Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong geeft een hoge lob. Giszka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubotariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Funar rent richting de bal. Starowicz onderschept slim de pass. Starowicz draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru bokst de bal weg.

20e minuut.
Mezaroş rent richting de bal. Starowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Filocorto geeft de bal voor. Giszka is nu in balbezit. Giszka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - FC Aquarius TITAN 0:2

22e minuut.
Socol passt de bal met de wreef. Şipoş verovert de bal door een tackle van achteren. Filocorto heeft problemen om de bal te vangen. Filocorto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Starowicz de bal onder controle te krijgen. Cãrbunaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Socol passt de bal in één keer door. Đình Phong rent richting de bal. Đình Phong geeft een lange en hoge pass. Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Starowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - FC Aquarius TITAN 0:3

26e minuut.
Dávila geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đình Phong geeft een hoge lob. Giszka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Moré geeft een hoge lob. Starowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Socol de bal. Giszka is nu in balbezit. Giszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Şipoş rent richting de bal. Moré verovert de bal door een tackle van achteren. Moré probeert naar een medespeler te passen. Starowicz is nu in balbezit. Starowicz schiet op doel. Cãrbunaru bokst de bal weg. Dávila onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - FC Aquarius TITAN 0:4

34e minuut.
Funar rent richting de bal. Moré probeert naar een medespeler te passen. Socol met een sublieme pass. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mezaroş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filocorto met een snelle inworp. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Şipoş rent richting de bal. Starowicz onderschept slim de pass. Starowicz passt de bal zonder na te denken. Giszka rent richting de bal. Giszka haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş geeft een hoge lob. Eiro kopt de bal weg. Filocorto geeft een hoge lob. Cãrbunaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Starowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - FC Aquarius TITAN 0:5

42e minuut.
Eiro geeft de bal voor. Daar is Starowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starowicz speelt de bal door. Giszka rent richting de bal. Giszka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Giszka met een sublieme pass. Starowicz is nu in balbezit. Starowicz passt de bal met de wreef. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Moré passt de bal zonder na te denken. Giszka is nu in balbezit. Đình Phong met een sublieme pass. Starowicz is nu in balbezit. Starowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 70%, FC Aquarius TITAN 30%.
telecom - FC Aquarius TITAN 0:5

47e minuut.
Moré met een sublieme pass. Filocorto is nu in balbezit. Filocorto geeft een hoge lob. Starowicz springt en kopt de bal. Cãrbunaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - FC Aquarius TITAN 0:6

49e minuut.
Mojsilović probeert de bal met de borst te controleren. Aurrekoetxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurrekoetxea passt de bal met de wreef. Đình Phong geeft een lange en hoge pass. Starowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - FC Aquarius TITAN 0:7

53e minuut.
Dodrescu passt de bal met de wreef. Suur is nu in balbezit. Suur passt de bal zonder na te denken. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap. Tilincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Starowicz rent richting de bal. Starowicz passt de bal met de wreef. Filocorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Filocorto geeft een lange en hoge pass. Giszka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Socol probeert naar een medespeler te passen. Đình Phong heeft problemen om de bal te vangen. Đình Phong met een sublieme pass. Giszka is nu in balbezit. Giszka probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Moré heeft problemen om de bal te vangen. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol passt de bal in één keer door. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Filocorto is nu in balbezit. Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Filocorto speelt de bal door. Giszka is nu in balbezit. Giszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Giszka is nu in balbezit. Owsiak is nu in balbezit. Đình Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Phong geeft een lange en hoge pass. Starowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Cãrbunaru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 71%, FC Aquarius TITAN 29%.
telecom - FC Aquarius TITAN 0:7