Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Coliseo De La Luz
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 13774
Guerreros FC Sahagún FC
Viaje 2.0 Tactiek 523WRPress
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
63.6 gemiddelde waardering 45.5
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Sfakianakis passt de bal met de wreef. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer geeft een hoge lob. Zuñiga maakt een snoekduik en kopt de bal. Banjac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Sahagún FC 1:0

24e minuut.
Morantes is nu in balbezit. Osorio onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koçyiğit. Koçyiğit krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ferrer speelt de bal door. Koçyiğit onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferrer neemt de hoekschop. Zuñiga springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sfakianakis is nu in balbezit. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyiğit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koçyiğit krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Ávila met een sublieme pass. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 21%, Sahagún FC 79%.
Guerreros FC - Sahagún FC 1:0

56e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Zuñiga is nu in balbezit. Zuñiga schiet op doel. Banjac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Sahagún FC 2:0

59e minuut.
Osorio met de inworp. Sfakianakis rent richting de bal. Sfakianakis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zuñiga de bal. Zuñiga draait met de bal, schiet en ... Banjac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Agudelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila passt de bal zonder na te denken. Daar is Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrer schiet op doel. Banjac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferrer neemt de hoekschop. Zuñiga maakt een snoekduik en kopt de bal. Banjac bokst de bal weg.

71e minuut.
Panagoulis onderschept slim de pass. Osorio is nu in balbezit. Osorio passt de bal met de wreef. Sfakianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfakianakis haalt uit met een fantastische trap. Banjac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Agudelo met een sublieme pass. Morantes rent richting de bal. Zuñiga onderschept slim de pass. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap. Banjac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Sahagún FC 3:0

79e minuut.
Caminoli speelt de bal door. Osorio rent richting de bal. Özal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özal krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Palacio de bal onder controle te krijgen. Vizcaíno is nu in balbezit. Ávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ávila krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Maya is nu in balbezit. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panagoulis. Panagoulis krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Zuñiga is nu in balbezit. Osorio is nu in balbezit. Zuñiga is nu in balbezit. Zuñiga schiet op doel. Banjac bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 23%, Sahagún FC 77%.
Guerreros FC - Sahagún FC 3:0