Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Chelsea Bacau Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4617
Chelsea Bacau Semente Atomica
ozdef Tactiek Atomicamax
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 53.7
formidable Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Rouvenaz probeert naar een medespeler te passen. Bobik speelt de bal door. Dobrin speelt de bal door. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson draait met de bal, schiet en ... Cavallini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aşıkoğlu controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aşıkoğlu probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Semente Atomica 1:0

4e minuut.
Yáñez speelt de bal door. Caio da Rocha rent richting de bal. Myllykangas onderschept slim de pass. Myllykangas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Klungelig pakt Viggosson de bal. Viggosson passt de bal met de wreef. Opriţa rent richting de bal. Aşıkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Cavallini bokst de bal weg.

10e minuut.
Dobrin is nu in balbezit. Dobrin probeert naar een medespeler te passen. Micu geeft de bal voor. Aşıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ... Cavallini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bobik de bal. Aşıkoğlu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Momchilov probeert de bal aan de voet te houden. Bobik is nu in balbezit. Bobik passt de bal met de wreef. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečulis onderschept slim de pass. Yáñez met een sublieme pass. Klungelig pakt Tuñón de bal. Tuñón geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 45%, Semente Atomica 55%.
Chelsea Bacau - Semente Atomica 1:0

50e minuut.
Viggosson is nu in balbezit. Yáñez begaat een overtreding. Viggosson raakt geblesseerd tijdens het duel. Parada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Viggosson krijgt zijn hoofd ertegen. Cavallini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Klungelig pakt Pfaff de bal. Dobrin met een sublieme pass. Pfaff probeert de bal aan de voet te houden. Viggosson rent richting de bal. Viggosson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Parada onderschept slim de pass. Parada speelt de bal door. Dobrin met een sublieme pass. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Cavallini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Inworp. Tuñón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costescu rent richting de bal. Pečulis verovert de bal door een tackle van achteren. Pečulis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rouvenaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Caio da Rocha de bal. Caio da Rocha met een sublieme pass. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu schiet op doel. Cavallini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson geeft de bal voor. Daar is Pfaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrin verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrin geeft een lange en hoge pass. Cavallini bokst de bal weg. Aşıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Semente Atomica 2:0

79e minuut.
Micu is nu in balbezit. Micu geeft een hoge lob. Aşıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Opriţa de bal onder controle te krijgen. Cavallini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micu met een snelle inworp. Parada geeft een lange en hoge pass. Cavallini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Damian met een harde bal richting middenveld. Yáñez kopt de bal weg. Canpolat heeft problemen om de bal te vangen. Myllykangas is nu in balbezit. Myllykangas schiet op doel. Damian bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Semente Atomica 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 46%, Semente Atomica 54%.
Chelsea Bacau - Semente Atomica 2:1