Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Parque de Loros
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Loros Compton Hippy
LCD Tactiek 3-4-3 (x2)
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.7 gemiddelde waardering 66.2
excellent Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Šupe verovert de bal door een tackle van achteren. Sanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanka met een sublieme pass. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gioukoudis de bal onder controle te krijgen. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dvulyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvulyat met een sublieme pass. Angélico bereikt de bal nog maar net als eerste. Angélico haalt uit met een fantastische trap. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dvulyat passt de bal in één keer door. Dick rent richting de bal. Šupe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šupe krijgt een gele kaart. Dick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Czereszewski neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Alasya met een sublieme pass. Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki passt de bal in één keer door. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Dvulyat passt de bal in één keer door. Pistocchi rent richting de bal. Pistocchi passt de bal met de wreef. Chubukova rent richting de bal. Chubukova schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Malicki verovert de bal door een tackle van achteren. Malicki probeert naar een medespeler te passen. Gioukoudis rent richting de bal. de Lima verovert de bal door een tackle van achteren. de Lima schiet op doel. Chaoqun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki geeft de bal voor. Gioukoudis is nu in balbezit. de Lima onderschept slim de pass. de Lima haalt uit met een fantastische trap. Chaoqun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto passt de bal zonder na te denken. de Lima rent richting de bal. de Lima haalt uit met een fantastische trap. Chaoqun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Hippy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 45%, Hippy 55%.
Loros Compton - Hippy 1:0

46e minuut.
Achereiner komt het veld opgelopen. Baumgartner komt het veld opgelopen.

46e minuut.
de Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Gioukoudis rent richting de bal. de Lima onderschept slim de pass. de Lima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Hippy 2:0

55e minuut.
Pistocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Achereiner rent richting de bal. Pistocchi begaat een overtreding. Pistocchi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Czereszewski is nu in balbezit. Šupe verovert de bal door een tackle van achteren. Šupe speelt de bal door. Dick rent richting de bal. Dick haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Alasya geeft een lange en hoge pass. Akal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rico Soto zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Malicki passt de bal met de wreef. Baumgartner speelt de bal door. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova schiet op doel. Chaoqun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Hippy 3:0

59e minuut.
Mazo is nu in balbezit. Mazo geeft de bal voor. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski draait met de bal, schiet en ... Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Hippy 3:1

71e minuut.
Šupe is nu in balbezit. Šupe geeft een lange en hoge pass. Akal kan de bal niet met de borst controleren. Rico Soto onderschept slim de pass. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Czereszewski passt de bal in één keer door. Dvulyat probeert naar een medespeler te passen. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski haalt uit met een fantastische trap. Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Hippy 3:2

79e minuut.
Alasya is nu in balbezit. Alasya geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Spirito de bal onder controle te krijgen. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Šupe verovert de bal door een tackle van achteren. Šupe speelt de bal door. Klungelig pakt Pistocchi de bal. Czereszewski onderschept slim de pass. Czereszewski draait met de bal, schiet en ... Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 49%, Hippy 51%.
Loros Compton - Hippy 3:2