Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Osorno Atlético Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3942
Osorno Atlético Toros Osorno FC
1 Tactiek 1 en cancha
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 53.1
matig Schieten redelijk
goed Passen solide
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Huinchamán met een sublieme pass. Pleşan heeft problemen om de bal te vangen. Huinchamán is nu in balbezit. Huinchamán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Huinchamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Piquet speelt de bal door. Bustos kopt de bal weg. Huinchamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinchamán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno Atlético - Toros Osorno FC 0:1

14e minuut.
Piquet probeert naar een medespeler te passen. Bustos kopt de bal weg. Copită is nu in balbezit. Copită speelt de bal door. Pleşan met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bustos zal de hoekschop nemen. Huinchamán kopt de bal weg. Kiniec probeert naar een medespeler te passen. Huinchamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinchamán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huinchamán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinchamán onderschept slim de pass. Huinchamán haalt uit met een fantastische trap. Piquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huinchamán rent richting de bal. Huinchamán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno Atlético - Toros Osorno FC 0:2

20e minuut.
Barriga heeft problemen om de bal te vangen. Barriga passt de bal met de wreef. Huinchamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinchamán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Caravantes met een sublieme pass. Sznajder probeert naar een medespeler te passen. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel. Kiniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno Atlético - Toros Osorno FC 1:2

44e minuut.
Oudin rent richting de bal. Oudin passt de bal met de wreef. Huinchamán heeft problemen om de bal te vangen. Huinchamán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno Atlético - Toros Osorno FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osorno Atlético 54%, Toros Osorno FC 46%.
Osorno Atlético - Toros Osorno FC 1:3

46e minuut.
Opasiński komt het veld opgelopen. Būbelis komt het veld opgelopen. Mori komt het veld opgelopen. Gallardo komt het veld opgelopen. Mikita komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Huinchamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinchamán haalt uit met een fantastische trap. Piquet met een sublieme pass. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Mikita rent richting de bal. Mikita geeft een lange en hoge pass. Bustos kopt de bal weg. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Huinchamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger rent richting de bal. Huinchamán rent richting de bal. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap. Piquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bustos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aimoni komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Aimoni is nu in balbezit. Aimoni probeert naar een medespeler te passen. Gane probeert naar een medespeler te passen. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga haalt uit met een fantastische trap. Kiniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aimoni is nu in balbezit. Aimoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno Atlético - Toros Osorno FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osorno Atlético 42%, Toros Osorno FC 58%.
Osorno Atlético - Toros Osorno FC 2:3