Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Valley Cnehead
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Kightley kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Campfens de bal onder controle te krijgen. Batchelor rent richting de bal. Batchelor schiet op doel. Mauger probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wiseman is nu in balbezit. Fien onderschept slim de pass. Fien met een sublieme pass. Batchelor rent richting de bal. Batchelor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Kightley kopt de bal weg. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Batchelor begaat een overtreding. Batchelor krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Wilson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wilson met een snel genomen vrije trap. Boyer kopt de bal weg. Posa probeert de bal aan de voet te houden. Batchelor rent richting de bal. Batchelor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Valley - Cnehead 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Valley 53%, Cnehead 47%.
Hard Valley - Cnehead 0:1

46e minuut.
Batchelor bereikt de bal nog maar net als eerste. Zane bereikt de bal nog maar net als eerste. Batchelor onderschept slim de pass. Batchelor haalt uit met een fantastische trap. Mckay kopt de bal weg. Mauger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Downes bereikt de bal nog maar net als eerste. Downes passt de bal in één keer door. Zane bereikt de bal nog maar net als eerste. Batchelor verovert de bal door een tackle van achteren. Batchelor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zane met een sublieme pass. Tamake bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Packer. Packer krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Zane probeert de bal aan de voet te houden. Batchelor rent richting de bal. Batchelor probeert naar een medespeler te passen. Nichols rent richting de bal. Nichols schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tamake is nu in balbezit. Packer geeft de bal voor. Batchelor rent richting de bal. McTague rent richting de bal. McTague haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Valley - Cnehead 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Valley 35%, Cnehead 65%.
Hard Valley - Cnehead 0:2