Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Kiwis Calm Kiwis
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Cain rent richting de bal. Cain geeft een lange en hoge pass. Daar is Alder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Sumner rent richting de bal. Sumner geeft een lange en hoge pass. Cain is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wilson neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Kiwis - Calm Kiwis 1:0

12e minuut.
Archery is nu in balbezit. Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Steel is nu in balbezit. Steel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaiapoi Kiwis - Calm Kiwis 1:1

16e minuut.
Alder bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole is nu in balbezit. Alder is nu in balbezit. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brash kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Alder verovert de bal door een tackle van achteren. Alder speelt de bal door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Campfens met een snelle inworp. Todd probeert de bal met de borst te controleren. Alder begaat een overtreding. Alder krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Wilson de bal. Todd geeft de bal voor. Sumner rent richting de bal. Darkes onderschept slim de pass. Darkes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Darkes passt de bal zonder na te denken. Alder rent richting de bal. Campfens rent richting de bal. Campfens geeft de bal voor. Daar is Luck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Kiwis 61%, Calm Kiwis 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaiapoi Kiwis - Calm Kiwis 1:1

59e minuut.
Steel bereikt de bal nog maar net als eerste. Archery verovert de bal door een tackle van achteren. Archery passt de bal in één keer door. Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Probert verovert de bal door een tackle van achteren. Probert speelt de bal door. Daar is Alder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Kiwis - Calm Kiwis 2:1

73e minuut.
Worsley heeft problemen om de bal te vangen. Worsley geeft de bal voor. Todd is nu in balbezit. Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Campfens speelt de bal door. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Steel zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Steel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Archery bereikt de bal nog maar net als eerste. Campfens rent richting de bal. Campfens speelt de bal door. Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Kiwis 57%, Calm Kiwis 43%.
Kaiapoi Kiwis - Calm Kiwis 2:1