Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Bay Ben Harris Soccer Team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Kilkenny met een sublieme pass. Harris met een sublieme pass. Wiggle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggle schiet op doel. Gibbes springt en kopt de bal. Mair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Legg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dover verovert de bal door een tackle van achteren. Dover passt de bal met de wreef. Wiggle is nu in balbezit. Wiggle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kirk is nu in balbezit. Gibbes onderschept slim de pass. Gibbes met een sublieme pass. Wiggle rent richting de bal. Wiggle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Davenport verovert de bal door een tackle van achteren. Poidevin bereikt de bal nog maar net als eerste. Davenport met een sublieme pass. Jasper is nu in balbezit. Jasper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Bay 50%, Ben Harris Soccer Team 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Bay - Ben Harris Soccer Team 0:0

56e minuut.
Souter geeft de bal voor. Davenport kopt de bal weg. Poidevin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasper onderschept slim de pass. Jasper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Bay - Ben Harris Soccer Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Bay 44%, Ben Harris Soccer Team 56%.
Brave Bay - Ben Harris Soccer Team 0:1