Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Horses Meat Bombers AFC
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Wellington verovert de bal door een tackle van achteren. Wellington speelt de bal door. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ... Ballard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiseman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Marsh met een snelle inworp. Poidevin rent richting de bal. Poidevin geeft een hoge lob. McAlister is nu in balbezit. McAlister schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
McAlister probeert de bal met de borst te controleren. Umaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaga geeft een lange en hoge pass. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Marshall onderschept slim de pass. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Poidevin rent richting de bal. Poidevin draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sigmund kopt de bal weg. Marshall is nu in balbezit. Marshall met een sublieme pass. Klungelig pakt Poidevin de bal. Poidevin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Horses - Meat Bombers AFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Horses 42%, Meat Bombers AFC 58%.
Brave Horses - Meat Bombers AFC 1:0

47e minuut.
Ballard geeft de bal voor. Crawford kopt de bal weg. Ingham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poidevin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poidevin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Poidevin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Christie de bal. Bahr met een sublieme pass. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Oram geeft een hoge lob. Bahr rent richting de bal. Met opzet legt Christie zijn tegenspeler op de grond. Christie krijgt een gele kaart. Bahr roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bahr kan niet meer verder spelen. Roach komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Fien is nu in balbezit. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young geeft een lange en hoge pass. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Marsh met de inworp. Daar is Poidevin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poidevin geeft een hoge lob. McAlister is nu in balbezit. McAlister geeft de bal voor. Johns bokst de bal weg.

78e minuut.
Jenkins is nu in balbezit. Ballard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jenkins raakt geblesseerd tijdens het duel. Ingham met een snel genomen vrije trap. Wellington rent richting de bal. Fien legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wellington is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jenkins neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Horses - Meat Bombers AFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Horses 54%, Meat Bombers AFC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Horses - Meat Bombers AFC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Horses 53%, Meat Bombers AFC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Horses - Meat Bombers AFC 1:1

117e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prescott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Worsley is nu in balbezit. Wellington onderschept slim de pass. Wellington met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Horses 80%, Meat Bombers AFC 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Horses - Meat Bombers AFC 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Young zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Poidevin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Jenkins legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Christie neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Crawford legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Horses - Meat Bombers AFC 1:2
---
McAlister neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Horses - Meat Bombers AFC 2:2
---
Ingham neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Wiseman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Sigmund zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Horses - Meat Bombers AFC 3:2
---
Wellington neemt de penalty, wat een uithaal! Wiseman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
---