Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mįņè FĆ Rude Papatoetoe
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Smit bereikt de bal nog maar net als eerste. Smit passt de bal met de wreef. Welch bereikt de bal nog maar net als eerste. Downes verovert de bal door een tackle van achteren. Downes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Burton de bal. Burton passt de bal in één keer door. Smit is nu in balbezit. Downes rent richting de bal. Downes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Aiken verovert de bal door een tackle van achteren. Luck geeft een hoge lob. Aiken is nu in balbezit. Aiken schiet op doel. Hutt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Rude Papatoetoe 1:0

19e minuut.
Daar is Downes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiken onderschept slim de pass. Aiken passt de bal in één keer door. Fisher is nu in balbezit. Fisher geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Welch geeft de bal voor. Inworp. Woodward met een snelle inworp. Smit bereikt de bal nog maar net als eerste. Smit geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Hyslop speelt de bal door. Dodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodson speelt de bal door. Downes is nu in balbezit. Downes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dodson met de inworp. Smit geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 64%, Rude Papatoetoe 36%.
mįņè FĆ - Rude Papatoetoe 1:0

63e minuut.
Cowan geeft de bal voor. Pritchett is nu in balbezit. Pritchett passt de bal in één keer door. Aiken rent richting de bal. Aiken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 40%, Rude Papatoetoe 60%.
mįņè FĆ - Rude Papatoetoe 1:0