Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pumas Utd Suburbs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Lanev heeft problemen om de bal te vangen. Christie verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson heeft problemen om de bal te vangen. Van Gog rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Christie speelt de bal door. Thomson is nu in balbezit. Van Gog is nu in balbezit. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Christie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Van Gog de bal. Maessen onderschept slim de pass. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Hawks is nu in balbezit. Thomson speelt de bal door. Van Gog rent richting de bal. Van Gog schiet op doel. Simpson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pumas - Utd Suburbs 1:0

30e minuut.
Doeltrap. Simpson met een harde bal richting middenveld. Witteveen speelt de bal door. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pumas - Utd Suburbs 1:1

36e minuut.
Daar is Maessen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maessen passt de bal in één keer door. Teiringa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Van Gog de bal. Van Gog draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pumas - Utd Suburbs 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pumas 43%, Utd Suburbs 57%.
FC Pumas - Utd Suburbs 2:1

55e minuut.
Knight is nu in balbezit. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog met een sublieme pass. Thomson rent richting de bal. Thomson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pumas - Utd Suburbs 3:1

69e minuut.
Knight speelt de bal door. Thomson rent richting de bal. Thomson passt de bal met de wreef. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pumas - Utd Suburbs 4:1

80e minuut.
Knight is nu in balbezit. Knight geeft de bal voor. Lanev met een sublieme pass. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pumas 55%, Utd Suburbs 45%.
FC Pumas - Utd Suburbs 4:1