Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Suburbs Aro Valley F.C
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Jenkins geeft een lange en hoge pass. De Gregorio kopt de bal weg. Gliznitskof heeft problemen om de bal te vangen. Thomson rent richting de bal. Thomson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Van Gog probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grove onderschept slim de pass. Grove geeft de bal voor. Slater maakt een snoekduik en kopt de bal. Hird probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Alder kopt de bal weg. Birch bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray onderschept slim de pass. Murray haalt uit met een fantastische trap. Slater kan de bal niet met de borst controleren. Hird bokst de bal weg.

39e minuut.
Grove met een snelle inworp. Murray is nu in balbezit. Wiki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Murray moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Murray kan niet meer verder spelen. Hay komt het veld opgelopen. Slater neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Suburbs - Aro Valley F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Suburbs 41%, Aro Valley F.C 59%.
Celtic Suburbs - Aro Valley F.C 1:0

54e minuut.
McKeown met een sublieme pass. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiki. Wiki krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Hay probeert de bal aan de voet te houden. De Gregorio is nu in balbezit. De Gregorio passt de bal met de wreef. Thomson rent richting de bal. Thomson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiki verovert de bal door een tackle van achteren. Wiki probeert naar een medespeler te passen. Grove bereikt de bal nog maar net als eerste. Grove draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
McKeown passt de bal in één keer door. Alder heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Thomson zijn tegenspeler op de grond. Thomson krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Rutherford geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prince zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Inworp. Nelson met de inworp. Gliznitskof rent richting de bal. Rowley verovert de bal door een tackle van achteren. Rowley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Suburbs - Aro Valley F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Suburbs 52%, Aro Valley F.C 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Suburbs - Aro Valley F.C 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Suburbs 56%, Aro Valley F.C 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Suburbs - Aro Valley F.C 1:1

111e minuut.
Wiki rent richting de bal. Wiki geeft een hoge lob. Rowley is nu in balbezit. Rowley geeft een lange en hoge pass. Thomson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

113e minuut.
Dabner bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant onderschept slim de pass. Grant passt de bal zonder na te denken. Rowley rent richting de bal. Rowley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Suburbs 60%, Aro Valley F.C 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Suburbs - Aro Valley F.C 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Thomson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Suburbs - Aro Valley F.C 1:2
---
Slater zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---
Rowley legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Suburbs - Aro Valley F.C 1:3
---
Hay kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hird bokst de bal weg.
---
Grant zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Grove kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hird werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Suburbs - Aro Valley F.C 2:3
---
Wiki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Laulala probeert wanhopig de bal te grijpen.
---
Alder neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
---
De Gregorio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Prince neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Suburbs - Aro Valley F.C 3:3
---
Nelson neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Beldham kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Suburbs - Aro Valley F.C 4:3
---