Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Hamsters Infamous Karori
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Symon trapt de bal weg. Dent heeft problemen om de bal te vangen. Tomes rent richting de bal. Tomes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wiggle geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hifo de bal onder controle te krijgen. Falloon is nu in balbezit. Wiggle onderschept slim de pass. Wiggle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hifo onderschept slim de pass. Hifo passt de bal met de wreef. Fahey rent richting de bal. Wiggle onderschept slim de pass. Wiggle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - Infamous Karori 1:0

14e minuut.
Hifo passt de bal met de wreef. Fahey rent richting de bal. Wiggle onderschept slim de pass. Wiggle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - Infamous Karori 2:0

19e minuut.
Bahr geeft een hoge lob. Whitley heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Fahey zijn tegenspeler op de grond. Fahey is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Brunton speelt de bal door. Wiggle is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dawkins ... Strafschop! Wiggle raakt geblesseerd tijdens het duel. Hifo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Hifo rent richting de bal. Hifo met een sublieme pass. Wiggle is nu in balbezit. Lane rent richting de bal. Wiggle verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Hamsters 29%, Infamous Karori 71%.
Kaiapoi Hamsters - Infamous Karori 2:0

49e minuut.
Boyland is nu in balbezit. Boyland geeft een lange en hoge pass. Falloon kopt de bal weg. Tomes is nu in balbezit. Tomes probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - Infamous Karori 2:1

68e minuut.
Dent speelt de bal door. Tomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dent is nu in balbezit. Tomes verovert de bal door een tackle van achteren. Tomes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Wiggle is nu in balbezit. Hifo is nu in balbezit. Wiggle is nu in balbezit. Hifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hifo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tomes verovert de bal door een tackle van achteren. Tomes geeft de bal voor. Klungelig pakt Gliznitskof de bal. Melville verovert de bal door een tackle van achteren. Melville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wellington zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lane heeft problemen om de bal te vangen. Wiggle verovert de bal door een tackle van achteren. Hifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hifo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - Infamous Karori 3:1

84e minuut.
Klungelig pakt Hifo de bal. Tomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hifo verovert de bal door een tackle van achteren. Wiggle rent richting de bal. Wiggle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Brunton rent richting de bal. Brunton passt de bal met de wreef. Wiggle rent richting de bal. Wiggle schiet op doel. Fahey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Hamsters 42%, Infamous Karori 58%.
Kaiapoi Hamsters - Infamous Karori 3:1