Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Henderson Hobos Auckland FC
Normal Tactiek 532
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 27.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Dawkins geeft een hoge lob. Dickerson kan de bal niet met de borst controleren. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals haalt uit met een fantastische trap. Dickerson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Matai verovert de bal door een tackle van achteren. Matai geeft een hoge lob. Cannibals bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannibals schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henderson Hobos - Auckland FC 0:1

17e minuut.
Townsend geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dickerson de bal. Cannibals verovert de bal door een tackle van achteren. Cannibals haalt uit met een fantastische trap. Bannatyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henderson Hobos - Auckland FC 0:2

35e minuut.
Winterburn passt de bal met de wreef. Cumming bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumming probeert naar een medespeler te passen. Matai is nu in balbezit. Matai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Matai is nu in balbezit. Winterburn rent richting de bal. Winterburn speelt de bal door. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals draait met de bal, schiet en ... Bannatyne bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henderson Hobos 61%, Auckland FC 39%.
Henderson Hobos - Auckland FC 0:2

53e minuut.
Bannatyne met een sublieme pass. Dawkins kopt de bal weg. Searle probeert naar een medespeler te passen. Cocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cumming verovert de bal door een tackle van achteren. Cumming geeft de bal voor. Dickerson heeft problemen om de bal te vangen. Cocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocks haalt uit met een fantastische trap. Bannatyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henderson Hobos 72%, Auckland FC 28%.
Henderson Hobos - Auckland FC 0:2