Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Union Nerimbera
Normal Tactiek CNTR
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 37.3
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Blackburn is nu in balbezit. Huenteo verovert de bal door een tackle van achteren. Huenteo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gawinecki de bal. Gawinecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gawinecki heeft problemen om de bal te vangen. Bolger speelt de bal door. Jacobi kopt de bal weg. Gawinecki heeft problemen om de bal te vangen. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dragozov kopt de bal weg. Karadimos controleert de bal met de borst. Carignano met een sublieme pass. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:1

12e minuut.
Neill met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacobi met de inworp. Carignano heeft problemen om de bal te vangen. Carignano geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadimos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:2

17e minuut.
Filogamo geeft een hoge lob. Filogamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filogamo geeft de bal voor. Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Carignano probeert naar een medespeler te passen. Gawinecki rent richting de bal. Lauaki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gawinecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Carignano kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bolger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:3

26e minuut.
Jacobi passt de bal zonder na te denken. Carignano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gawinecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap. Wiggle probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Bolger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Gawinecki is nu in balbezit. Gawinecki met een sublieme pass. Karadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadimos schiet op doel. Bolger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:4

35e minuut.
Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. Neill geeft de bal voor. Dragozov speelt de bal door. Karadimos is nu in balbezit. Karadimos draait met de bal, schiet en ... Bolger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki draait met de bal, schiet en ... Bolger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:5

38e minuut.
Daar is Karadimos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carignano rent richting de bal. Carignano passt de bal in één keer door. Gawinecki is nu in balbezit. Gawinecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:6

40e minuut.
Carignano met een sublieme pass. Jacobi is nu in balbezit. Jacobi passt de bal zonder na te denken. Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki schiet op doel. Bolger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Carignano verovert de bal door een tackle van achteren. Carignano passt de bal zonder na te denken. Karadimos is nu in balbezit. Karadimos haalt uit met een fantastische trap. Bolger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:7

42e minuut.
Karadimos verovert de bal door een tackle van achteren. Irving rent richting de bal. Carignano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carignano krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Karadimos rent richting de bal. Karadimos speelt de bal door. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki draait met de bal, schiet en ... Bolger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Union 79%, Nerimbera 21%.
Manchester Union - Nerimbera 0:8

49e minuut.
Neill kopt de bal weg. Earle controleert de bal met de borst. Earle speelt de bal door. Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap. Bolger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Lauaki geeft een hoge lob. Dragozov is nu in balbezit. Tietjens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragozov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dragozov met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadimos verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Lauaki ... Strafschop! Karadimos raakt geblesseerd tijdens het duel. Karadimos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Gawinecki passt de bal in één keer door. Earle is nu in balbezit. Earle passt de bal zonder na te denken. Gawinecki is nu in balbezit. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Carignano rent richting de bal. Carignano geeft een lange en hoge pass. Wiggle heeft problemen om de bal te vangen. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:9

64e minuut.
Carignano passt de bal zonder na te denken. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiggle krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Huenteo probeert naar een medespeler te passen. Karadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki rent richting de bal. Karadimos verovert de bal door een tackle van achteren. Karadimos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jacobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobi met een sublieme pass. Klungelig pakt Carignano de bal. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:10

70e minuut.
Tietjens is nu in balbezit. Carignano onderschept slim de pass. Carignano passt de bal in één keer door. Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki draait met de bal, schiet en ... Bolger bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Carignano passt de bal met de wreef. Jacobi probeert naar een medespeler te passen. Karadimos heeft problemen om de bal te vangen. Karadimos draait met de bal, schiet en ... Bolger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:11

82e minuut.
Lauaki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huenteo neemt de hoekschop. Gawinecki krijgt zijn hoofd ertegen. Bolger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:12

87e minuut.
Doeltrap. Bolger met een harde bal richting middenveld. Earle kopt de bal weg. Klungelig pakt Gawinecki de bal. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:13

90e minuut.
Bolger speelt de bal door. Earle kopt de bal weg. Klungelig pakt Lauaki de bal. Gawinecki is nu in balbezit. Gawinecki schiet op doel. Bolger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karadimos is nu in balbezit. Karadimos haalt uit met een fantastische trap. Bolger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lauaki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Nerimbera 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Union 81%, Nerimbera 19%.
Manchester Union - Nerimbera 0:14