Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Elephants Wellington Pheonix
Normal Tactiek 523
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 51.5
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Edmeades heeft problemen om de bal te vangen. Perry is nu in balbezit. Perry passt de bal met de wreef. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:1

7e minuut.
Shoe geeft de bal voor. Woodhams is nu in balbezit. Jennings bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams rent richting de bal. Woodhams draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perry rent richting de bal. Perry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:2

11e minuut.
Jackson geeft de bal voor. Woodhams rent richting de bal. Met opzet legt Jennings zijn tegenspeler op de grond. Jennings krijgt een gele kaart. Woodhams is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jackson wilt de vrije trap nemen. Woodhams springt en kopt de bal. Considine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:3

13e minuut.
Jackson met een snelle inworp. Irving rent richting de bal. Irving probeert naar een medespeler te passen. Perry is nu in balbezit. Perry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:4

18e minuut.
Marshall speelt de bal door. Irving is nu in balbezit. Irving passt de bal zonder na te denken. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:5

20e minuut.
Marshall probeert naar een medespeler te passen. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams speelt de bal door. Perry rent richting de bal. Perry schiet op doel. Considine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Shoe is nu in balbezit. Shoe geeft een hoge lob. Edmeades kopt de bal weg. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:6

24e minuut.
Barker rent richting de bal. Jackson onderschept slim de pass. Jackson geeft een hoge lob. Perry krijgt zijn hoofd ertegen. Considine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams verovert de bal door een tackle van achteren. Woodhams passt de bal in één keer door. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Considine trapt de bal weg. Jackson kopt de bal weg. Woodhams probeert de bal met de borst te controleren. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:7

28e minuut.
Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson is nu in balbezit. Jackson geeft de bal voor. Woodhams krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jackson geeft de bal voor. Marshall is nu in balbezit. Perry speelt de bal door. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:8

40e minuut.
Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Edmeades speelt de bal door. Jackson met een sublieme pass. Klungelig pakt Woodhams de bal. Woodhams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Elephants 72%, Wellington Pheonix 28%.
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:8

47e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry met een sublieme pass. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams schiet op doel. Considine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Edmeades onderschept slim de pass. Edmeades met een sublieme pass. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Marshall rent richting de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:9

52e minuut.
Jackson heeft problemen om de bal te vangen. Jackson passt de bal met de wreef. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel. Moody probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:10

58e minuut.
Jackson geeft een lange en hoge pass. Perry rent richting de bal. Edmeades onderschept slim de pass. Irving onderschept slim de pass. Irving geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Tickle bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving verovert de bal door een tackle van achteren. Irving geeft een hoge lob. Woodhams rent richting de bal. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:11

64e minuut.
Irving kopt de bal weg. Jackson rent richting de bal. Jackson passt de bal met de wreef. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jackson met een snelle inworp. Klungelig pakt Herbert de bal. Herbert geeft een lange en hoge pass. Jackson geeft de bal voor. Woodhams maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Moody trapt de bal weg. Vlahos kan de bal niet met de borst controleren. Jackson begaat een overtreding. Jackson krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Herbert maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jackson geeft een lange en hoge pass. Woodhams rent richting de bal. Woodhams geeft de bal voor. Perry rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Jackson de bal. Jackson speelt de bal door. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving geeft een lange en hoge pass. Woodhams maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Woodhams rent richting de bal. Jennings legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Woodhams is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Perry neemt zijn aanloop. Considine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:12

75e minuut.
Jackson onderschept slim de pass. Probert bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson onderschept slim de pass. Jackson geeft de bal voor. Perry kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Woodhams rent richting de bal. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:13

84e minuut.
Novak met een sublieme pass. Shoe is nu in balbezit. Shoe geeft een lange en hoge pass. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Irving rent richting de bal. Irving geeft een lange en hoge pass. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:14

90e minuut.
Perry rent richting de bal. Tickle begaat een overtreding. Perry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jackson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Woodhams rent richting de bal. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Elephants 71%, Wellington Pheonix 29%.
Rude Elephants - Wellington Pheonix 0:15