Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eastern Poodles
Normal Tactiek The Cloud
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 49.4
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
hopeless Verdedigen solid


1e minuut.
Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Choszczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cox de bal. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:1

5e minuut.
Grósz rent richting de bal. Grósz haalt uit met een fantastische trap. Rutherford probeert de bal aan de voet te houden. Grósz geeft een lange en hoge pass. Buda krijgt zijn hoofd ertegen. Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cox de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ławecki zal de hoekschop nemen. Tribbe probeert de bal met de borst te controleren. Buda onderschept slim de pass. Buda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Tribbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz verovert de bal door een tackle van achteren. Grósz passt de bal in één keer door. Buda rent richting de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:2

15e minuut.
Foundoulakis rent richting de bal. Zollinger onderschept slim de pass. Zollinger speelt de bal door. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Zollinger geeft de bal voor. Buda kopt de bal weg. Daar is Fowler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grósz rent richting de bal. Grósz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rutherford met een harde bal richting middenveld. Zollinger probeert naar een medespeler te passen. Ławecki met een sublieme pass. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:3

23e minuut.
Grósz speelt de bal door. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel. Rutherford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:4

25e minuut.
Grósz rent richting de bal. Grósz probeert naar een medespeler te passen. Stanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:5

26e minuut.
Żuczkowski probeert naar een medespeler te passen. Stanley is nu in balbezit. Stanley passt de bal zonder na te denken. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:6

28e minuut.
Deacon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Żuczkowski de bal. Żuczkowski geeft een lange en hoge pass. Buda is nu in balbezit. Buda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Stanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buda de bal. Grósz is nu in balbezit. Grósz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Żuczkowski kopt de bal weg. Grósz geeft een hoge lob. Buda kopt de bal weg. Stanley is nu in balbezit. Stanley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:7

35e minuut.
Rutherford geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grósz met een snelle inworp. Stanley geeft de bal voor. Buda krijgt zijn hoofd ertegen. Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:8

38e minuut.
Daar is Tietjens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanley rent richting de bal. Stanley passt de bal met de wreef. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Żuczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuczkowski speelt de bal door. Buda is nu in balbezit. Buda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:9

41e minuut.
Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda draait met de bal, schiet en ... Cox probeert de bal aan de voet te houden. Stanley is nu in balbezit. Stanley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Archery speelt de bal door. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski met een sublieme pass. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:10

45e minuut.
Alves met een sublieme pass. Tietjens kopt de bal weg. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eastern 82%, Poodles 18%.
eastern - Poodles 0:11

48e minuut.
Żuczkowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Żuczkowski de bal. Żuczkowski probeert naar een medespeler te passen. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Rutherford rent richting de bal. Rutherford geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grósz met de inworp. Stanley geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żuczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grósz is nu in balbezit. Grósz geeft een lange en hoge pass. Buda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:12

52e minuut.
Stanley probeert naar een medespeler te passen. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski speelt de bal door. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zollinger met een sublieme pass. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski passt de bal zonder na te denken. Stanley is nu in balbezit. Stanley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zollinger kopt de bal weg. Buda rent richting de bal. Stanley rent richting de bal. Stanley schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczkowski probeert naar een medespeler te passen. Stanley geeft een hoge lob. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Tribbe met een sublieme pass. Zollinger heeft problemen om de bal te vangen. Zollinger met een sublieme pass. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:13

74e minuut.
Fowler heeft problemen om de bal te vangen. Grósz is nu in balbezit. Grósz passt de bal met de wreef. Stanley rent richting de bal. Stanley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Buda heeft problemen om de bal te vangen. Grósz is nu in balbezit. Grósz passt de bal in één keer door. Stanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanley schiet op doel. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:14

79e minuut.
Zollinger rent richting de bal. Zollinger geeft de bal voor. Cox kopt de bal weg. Grósz rent richting de bal. Grósz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Buda geeft een hoge lob. Żuczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Foundoulakis de bal. Stanley is nu in balbezit. Stanley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:15

86e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole passt de bal in één keer door. Fowler rent richting de bal. Buda onderschept slim de pass. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eastern - Poodles 0:16

87e minuut.
Cole met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żuczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Grósz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grósz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fowler bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski speelt de bal door. Buda rent richting de bal. Stanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanley draait met de bal, schiet en ... Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eastern 89%, Poodles 11%.
eastern - Poodles 0:16