Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Warriors FC Allenstein
Normal Tactiek top 11
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 44.3
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel geeft een lange en hoge pass. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bojdys kan de bal niet met de borst controleren. Trbušić is nu in balbezit. Bojdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojdys schiet op doel. Holah probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Czecholiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czecholiński met een sublieme pass. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić draait met de bal, schiet en ... Mann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:1

12e minuut.
Duelund verovert de bal door een tackle van achteren. Duelund probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trbušić de bal. Trbušić draait met de bal, schiet en ... Mann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:2

13e minuut.
Dybula rent richting de bal. Dybula passt de bal met de wreef. Duelund probeert naar een medespeler te passen. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Czecholiński is nu in balbezit. Czecholiński geeft de bal voor. Daar is Holah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojdys rent richting de bal. Bojdys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:3

18e minuut.
Guşă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşă probeert naar een medespeler te passen. Czecholiński rent richting de bal. Czecholiński geeft de bal voor. Bojdys krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bojdys controleert de bal met de borst. Bojdys passt de bal met de wreef. Trbušić rent richting de bal. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Mann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:4

22e minuut.
Trbušić verovert de bal door een tackle van achteren. Trbušić passt de bal zonder na te denken. Frankenzipfel rent richting de bal. Frankenzipfel geeft de bal voor. Bojdys krijgt zijn hoofd ertegen. Mann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Jasper geeft de bal voor. Canido kopt de bal weg. Duelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Duelund geeft een hoge lob. Bojdys springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Bojdys rent richting de bal. Bojdys geeft de bal voor. Holah is nu in balbezit. Trbušić verovert de bal door een tackle van achteren. Trbušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:5

38e minuut.
Jasper passt de bal in één keer door. Czecholiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czecholiński geeft een lange en hoge pass. Trbušić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:6

40e minuut.
Daar is Frankenzipfel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frankenzipfel passt de bal met de wreef. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić schiet op doel. Mann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:7

41e minuut.
Duelund kopt de bal weg. Czecholiński heeft problemen om de bal te vangen. Wilkanowski geeft een hoge lob. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Czecholiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czecholiński geeft een lange en hoge pass. Bojdys rent richting de bal. Bojdys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mitchell is nu in balbezit. Trbušić verovert de bal door een tackle van achteren. Frankenzipfel rent richting de bal. Frankenzipfel geeft een lange en hoge pass. Harris heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Warriors 74%, FC Allenstein 26%.
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:8

46e minuut.
Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel passt de bal zonder na te denken. Bojdys is nu in balbezit. Trbušić rent richting de bal. Trbušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:9

49e minuut.
Duelund is nu in balbezit. Duelund geeft de bal voor. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Mann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:10

52e minuut.
Challis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duelund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czecholiński probeert de bal met de borst te controleren. Czecholiński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Duelund geeft een hoge lob. Bojdys probeert de bal aan de voet te houden. Trbušić rent richting de bal. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Mann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:11

60e minuut.
Guşă passt de bal in één keer door. Frankenzipfel speelt de bal door. Trbušić rent richting de bal. Trbušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:12

61e minuut.
Duelund geeft de bal voor. Harris heeft problemen om de bal te vangen. Trbušić rent richting de bal. Trbušić schiet op doel. Mann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:13

62e minuut.
Gillespie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel geeft de bal voor. Bojdys is nu in balbezit. Bojdys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:14

65e minuut.
Turner is nu in balbezit. Czecholiński onderschept slim de pass. Czecholiński geeft een lange en hoge pass. Trbušić kan de bal niet met de borst controleren. Trbušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:15

67e minuut.
Canido met de inworp. Duelund is nu in balbezit. Duelund geeft de bal voor. Trbušić rent richting de bal. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Mann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frankenzipfel zal de hoekschop nemen. Bojdys springt en kopt de bal. Mann probeert wanhopig de bal te grijpen. Harris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Canido heeft problemen om de bal te vangen. Canido kopt de bal weg. Duelund probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trbušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trbušić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Czecholiński passt de bal zonder na te denken. Bojdys rent richting de bal. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić schiet op doel. Mann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:16

72e minuut.
Wilkanowski geeft de bal voor. Bojdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojdys met een sublieme pass. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Trbušić rent richting de bal. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Holah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:17

82e minuut.
Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić passt de bal zonder na te denken. Bojdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojdys draait met de bal, schiet en ... Mann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:18

88e minuut.
Harris geeft een lange en hoge pass. Guşă geeft de bal voor. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić schiet op doel. Mann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Warriors 82%, FC Allenstein 18%.
Kaiapoi Warriors - FC Allenstein 0:19